Tarık Erkır
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 10.660
- 3.394
- 1.778
Eksik beyan o yüzden doğru ya da yanlış diyemeyiz. Icardi kalmak istediği kadar kalırken senelik maaşı 2-2.5 milyonu geçecek mi mesela?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İcardi isterse lafına uyuz oldum ben. Sanki icardi Gsdan buyuk. Yoksa sezon sonu bakacaz dersin anlarimHer neyse ama aksini söyleyemezdi bu şartlarda ve lig devam ederken.
İcardi isterse lafına uyuz oldum ben. Sanki icardi Gsdan buyuk. Yoksa sezon sonu bakacaz dersin anlarim

hay ağzın bal yesin yavv
Şimdi top Kral'da.Şu oynayacağı Maçlar'da Goller'i atarsa sezon bitmeden yeni sözleşme imzalanır gibi inşallah kanks..hay ağzın bal yesin yavv
Bende rtaşım bu kısa ve net açiklamaya aynen katılıyorumSene sonu vedalaşmamız gerektiğini düşünüyorum.

Ben 1000 kere söyledim hiç katilmadin. Festival yaparsam mi katilacan hirboBende rtaşım bu kısa ve net açiklamaya aynen katılıyorum![]()
Icardiyi seven biri olarak söylüyorum. Muslera ve Icardi'yi kıyaslamak en naif tabirle cahilliktir. Muslera kadar kulübe kupa katkısı yapmış başka yabancı topçu yok büyük ihtimalle.Çiftliğe hoş geldiniz.Önce muslera çiftliğiydi şimdi icardi.Yabancı sınırı var birde komple yanlış karar.