GSC Haber Kavukcu: "Mauro Icardi, kalmak istediği süre boyunca Galatasaray'da kalacaktır"

Eksik beyan o yüzden doğru ya da yanlış diyemeyiz. Icardi kalmak istediği kadar kalırken senelik maaşı 2-2.5 milyonu geçecek mi mesela?

Hay sizin vefanıza! Bu kulübün vefa muhabbetlerinden hayır gördüğüne hiç şahit olmadım. Maalesef

Baştan fikrimi belirteyim, abartarak söylüyorum sezonun kalanında 10 gol atsa bile hani sene sonu vedalaşmamız gerektiğini düşünüyorum. Bunun sebebi de Muslera'da, Mertens'te olduğu gibi bir şeyleri güzel şekilde bitirme şansı varken her zaman o fırsatı kullanma taraftarıyım. Zamanında Hasan Şaş'tan tut kimlere kadar maalesef bunu yapamadık, hep içimizde ukde kaldı.

Aynı zamanda böyle güzel anlar, sonlar, kareler seni kulüp olarak da Avrupa'da daha prestijli hale getiriyor. Misal Osimhen pankartı gibi.

Ama sürece dair tahminim şunlar;
İcardi eğer 3.5 milyon euro maaş + hamle oyuncusu olmayı kabul ederse kalır.
Bence yönetim de oturup sene sonu bunu ciddi ciddi konuşur. Teklifimiz budur der.

Ben menajerinin önce ık bık edeceğini sonra kabul edelim diyeceğini düşünüyorum da bence İcardi'nin gerçekten iyiliği ve sağlığı için memleketine dönmesi gerektiğini düşünüyorum bu da ayrı konu. İyilik sağlık derken de işte kızlarına yakın olma, kendi ülkesinde yaşama gibi sebeplerden dedim. Yoksa İstanbul'daki ortamı bulamaz tabii ki.

İcardi maaşında indirim yaparsa ve sakatlıktan tamamen kurtulursa tabiki kalabilir.

İcardi isterse lafına uyuz oldum ben. Sanki icardi Gsdan buyuk. Yoksa sezon sonu bakacaz dersin anlarim

Söylemlere ben çok takılmıyorum, sen de takılma. Bugün canım cicim dersin yarın hadi eyvallah der ayrılırsın.

Mesele icraat. İcraat çünkü bir karar sonucu yapılır, söylemler o sonuca varırken ki stratejidir. :ubulut:

Çiftliğe hoş geldiniz.Önce muslera çiftliğiydi şimdi icardi.Yabancı sınırı var birde komple yanlış karar.

Kralla en az 2 yıllık yeni sözleşme bekliyom..
:D
Türk dizi tarihinin en üçkağıtçı karakteri sizce hangisi? - KizlarSoruyor

Çok seviyorsan simit sarayına müdür yap milyonlarca Euro verip, ha işe gelmeyip Arjantin Milano takılırsa da öde ama parasını, çok konuşma işine bak burası profesyonel bir kulüp

Pohpohlama icin oldugu belli

10+4 kuralı geçerli olduğu sürece romantizmden öteye gitmez başlıktaki sözler. Verim aldığımız isimleri gönderemeyiz.

nerdeyse sezonun tamamında oynanamamıs adamın takımın gol kralı olması cok ilginc detay.

Trabzonspor maçı için heyecana getiriyorlar.

Çiftliğe hoş geldiniz.Önce muslera çiftliğiydi şimdi icardi.Yabancı sınırı var birde komple yanlış karar.
Icardiyi seven biri olarak söylüyorum. Muslera ve Icardi'yi kıyaslamak en naif tabirle cahilliktir. Muslera kadar kulübe kupa katkısı yapmış başka yabancı topçu yok büyük ihtimalle.

Geri
Üst Alt