GSC Haber Kavukcu: "Mauro Icardi, kalmak istediği süre boyunca Galatasaray'da kalacaktır"

Melih Akan

Berlin Panteri
Abdullah Kavukcu: "Leroy Sane bize geldiğinden beri Dünya Kupası’ndan bahsediyor. Dünya Kupası’nda ilk 11 oyuncusu olmalı. Benim hayalim, Almanya ile Türkiye’nin Dünya Kupası finalinde karşılaşması."

Abdullah Kavukcu: "Avrupa'da deplasman taraftarları söz konusu olduğunda ise en üst seviyedeyiz. Bayern Münih bile bizimle yarışamaz."

Abdullah Kavukcu: "Sacha Boey’in geri dönüşünde Leroy Sane’nin de fikrini aldık. Bize öneriler verdi ve oyuncuyu tavsiye etti." (BILD)

1775071577170.webp

Abdullah Kavukcu: "Mauro Icardi gerçek bir Galatasaraylıdır, bunu kimse göz ardı etmesin. Kendisiyle her gün konuşuyoruz, morali çok iyi. Görev alması halinde Trabzonspor maçında oynamaya ve her türlü katkıyı vermeye hazır olduğunu iletti. Icardi'nin Galatasaray sevgisini kimse sorgulamasın, onu hepimiz çok seviyoruz."

Abdullah Kavukcu: "Bizde ahde vefa vardır, bizi kimse başkalarıyla karıştırmasın. Sezon sonu şampiyon olduktan sonra Başkanımız Dursun Özbek ve ben, Icardi ile oturup her şeyi konuşacağız. Mauro Icardi, kalmak istediği süre boyunca Galatasaray'da kalacaktır."

Abdullah Kavukcu: "İhtarname süreci tamamen şirketlerin yürüttüğü rutin bir işlemdir. İki yıldır buradayım, Icardi'nin ağzından ödemelerle ilgili tek bir kelime duymadım, en ufak bir sorun da görmedim. Icardi bu konularda duruşuyla tamamen örnek bir oyuncudur." (Ajans 1905)

Abuk subuk konusma da sampiyon ol once. Sanki garantiledin de otuyorsun PR'ci

Burası icardinin çiftliği herhalde. Git simit sarayina al icardiyi

İcardi'ye sözleşme uzatılacak diye söz mü verildi de ahde vefadan bahsetmiş?

Trabzon maçı için gaza getiriyor aklınca

Icardi akıllı adam buna kanmaz bence

Ne deseydi, tam da osimhen yokken ve icardiye muhtaçken göndereceğiz mi deseydi. Bazen kavukçudan bile mantıksız ve düşüncesiz olabiliyorsunuz

Kalma ihtimali yok, 3-5 hafta belki top oynar diye açıklamalar işte.

Dediğin gibi biraz gaza gelip top oynar da 2-3 gol atarsa işe yarar ve sene sonunda da İcardi'cim biz senin kalmanı isteriz ama verebileceğimiz para maks 3.5 falan denir. Yani biz kal diyoruz ama bütçemiz bu, lütfen iyi düşün falan çekilir.

Gerrard şerrosuna da Live yönetimi böyle "git artık" demişti galiba. Git diyemedikleri için aşırı az bir maaş teklif etmişlerdi.

İçinden 2 sene önceki icardi çıkmazsa kesin yollarımız ayrılacak sezon sonu.

Dediğin gibi biraz gaza gelip top oynar da 2-3 gol atarsa işe yarar ve sene sonunda da İcardi'cim biz senin kalmanı isteriz ama verebileceğimiz para maks 3.5 falan denir. Yani biz kal diyoruz ama bütçemiz bu, lütfen iyi düşün falan çekilir.

Gerrard şerrosuna da Live yönetimi böyle "git artık" demişti galiba. Git diyemedikleri için aşırı az bir maaş teklif etmişlerdi.
3.5 maaşı bile hiçbir takımdan alabileceğini sanmıyorum bu haliyle.

Kimse de çekmez triplerini.

Sezon sezon kendisine plaket verip vedalasilmali

hocayla arası bozuk diyene gereken cevabı veren 1 kare olmus

Ekli dosyalar

• IMG_1368.webp
    IMG_1368.webp
    55 KB · Görüntüleme: 4
Geri
Üst Alt