GSC Haber Kavukcu'dan Barış Alper Açıklaması Geldi

evvela kulübü koruyacan birader

esas isiniz GS

les bir demec

Bizi icten fetih ediyorlar resmen. Bunun ne taraftar farkinda ne takim ne yonetim. Yazik
Yonetim derhal istifa!!

İdmana çıkmayıp menejeri ile her türlü katekulle çeviren Barışta mı aideyet duygusu var? Ya ağır küfür etmeden bırakın gidin

Adam antrenmana çıkmıyor, maça gelmiyor ama sorun olursa ee biz almadık kadroya kim yer bunu? Nasıl elin güçlendi mesela?
Oyuncuyla köprüleri atmamış oldun. Orta yol bulma şansın vb. var. Oyuncu kadro dışı bundan sonra onu oynatmıyoruz demek nasıl olacaktı sence? Bir de bunun Fifa kuralları var oyuncuya ceza kesebilirsin ama süresiz kadro dışı bırakamazsın öyle.

Yazıklar olsun, yönetim istifa, kulübü menajerlerin şımarık heriflerin elinde oyuncak ettiniz.

Fatih Terim olsa bu süreç böyle olabilir miydi. 5 dakika konuşup işi çözerdi, ama ne mevcut yönetim ne de hocası ortada yok maşallah.

Barış yaptıkları ile elimizi güçlü kılmıyor. Yaptıklarını ancak Mert Hakan yapar

beyler yönetim su açıklamayı yaparken pazarlıkta elimizi guclendiriyoruz sakin olun ey gsc diye alt yazı mi geçsin ne istiyorsunuz
Süresiz kadro dışı bırakacağız, oyuncunun kariyerini bitieceğiz diye açıklama yapmalılardı ki. Hem oyuncu ile tüm köprüleri atsın hem de Fifa kurallarından bir haber orada itilaf oluşsun diye. GS tam zarara uğrasın.

Geri
Üst Alt