GSC Haber Kavukcu'dan Barış Alper Açıklaması Geldi

Kadro dışı bırakmayı doğru bulmuyorum. Yönetimden en uygun cezayı bulmalarını istiyorum. spektrumun bir başı hiç ceza vermemek, diğer başı ise kadro dışı bırakmak. Ortasını bulabiliriz bence.

Anadolu klüpleri bile böyle basiretsiz yöneticiler tarafından yönetilmiyor. Sınanıyoruz Galatasaray’ı temsil ediyorsunuz kendimize gelin, ne transfer yapabiliyorsunuz ne de klüp yönetebiliyorsunuz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ya 50 kağıt alın ya da futbol hayatını bitirme durumuna gelene kadar süründürün bu işin başka alternatifi yok.

Satmışız belli ki

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ezbere satalım edelim diyen arkadaşlar önce biraz temiz hava alin sonra düşünün 1 hafta kalmış misal haaland yada bukayo saka benzer durumu kulüplerine yapmaya kalkacak neler olur düşünün bakalım? Ondan sonra yazin

Barıs sözleşmeli topcumuzdur, 3 yil daha sozlesmesi vardir, sözleşmesinin gereğini yerine getirmesini bekliyoruz demek bir sürü yalan uydurmaktan daha zor olmamalı. Kısa ve net.

Bu karar gösteriyor ki herkes kafasına göre takılabilir isteyen antrenmana çıkmaz maça çıkmaz moratada da aynı şey oldu forvetimiz olmasına rağmen forvetsiz çıktık maça. Galatasaray ın itibarını koruyamayacaksanız neden oradasınız
üstat acaba Morata mı bu çocuğa kötü örnek oldu ?

Bu süreç bu şekilde yönetilmez. Yönetilemez.

Bunu gören her futbolcu maaş zammı istediğinde antremana çıkmaz. Nasıl olsa yönetim bir şey yapmıyor diye düşünür.

Büyük takım olmak böyle bir şey değil.

Bir kere biz niye bir açıklama yapma gereği duyuyoruz. Yanlış yapan biz değiliz ki. Karşı taraf.

Hadi illa bir açıklama yapacaksan da böyle olmaz. Çıkarsın dersin yeni bir kanat oyuncusu transfer etmek için çalışmalara başlıyoruz dersin. Barış sözleşmesi bitene kadar futbolcumuzdur deyip konuyu kapatırsın. Barış'ı da sözleşmesi bitene kadar antremana çıkartıp maç kadrosuna almazsın.

Sonrasını Barış ve aklına giren 3 şikebahçeli menajer düşünsün. 2 sene sonra bu istedikleri paranın 10 da birine maaş, menajerlik ücreti bulamazlar.

Bu açıklama ile karşı taraf geri adım atmaz. Tam tersi bundan kuvvet alır. Saçma sapan bir açıklama olmuş bu.

Cidden hiç bir süreci düzgün yönetmeyi beceremiyor bunlar.

Barışın istediği söylenen 8 milyon maaşı kabul ettiler heralde
Adam antrenmanlara çıkmıyor, telefonları açmıyor, antun kuntin şeyler paylaşıyor, temsilcisi çıkıp kulübü tehdit ediyor. Taraftar yüreğine su serpilmesini beklerken herifler çıkıp biz barışla beraberiz diyor. Pes yav

ne Sis yansin ne Kebap aciklamasi , yok öyle dünya Kavucu efendi, eger Barisin transferi olmazsa taraftar tepki vermesin oynayinca tepki göstermesinler cabalari unutmayin ki.

Yüce Rabbim affeder… Ama Galatasaray taraftarı asla unutmaz, asla bağışlamaz!

Oyuncuyla köprüleri atmamış oldun. Orta yol bulma şansın vb. var. Oyuncu kadro dışı bundan sonra onu oynatmıyoruz demek nasıl olacaktı sence? Bir de bunun Fifa kuralları var oyuncuya ceza kesebilirsin ama süresiz kadro dışı bırakamazsın öyle.
Oyuncu köprüleri atmış bilmem farkinda mısın? Oynatmak zorunda mıyız istediği yere gidebilir

Geri
Üst Alt