- 12 Haziran 2025
- 94
- 19
- 8
Kadro dışı bırakmayı doğru bulmuyorum. Yönetimden en uygun cezayı bulmalarını istiyorum. spektrumun bir başı hiç ceza vermemek, diğer başı ise kadro dışı bırakmak. Ortasını bulabiliriz bence.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
üstat acaba Morata mı bu çocuğa kötü örnek oldu ?Bu karar gösteriyor ki herkes kafasına göre takılabilir isteyen antrenmana çıkmaz maça çıkmaz moratada da aynı şey oldu forvetimiz olmasına rağmen forvetsiz çıktık maça. Galatasaray ın itibarını koruyamayacaksanız neden oradasınız
Aynen çözerdi milli takımda çözdüğü gibi mi?Fatih Terim olsa bu süreç böyle olabilir miydi. 5 dakika konuşup işi çözerdi, ama ne mevcut yönetim ne de hocası ortada yok maşallah.
Kesin. Gidince meaşımıdan feragat ettim diye ağlar da buüstat acaba Morata mı bu çocuğa kötü örnek oldu ?
pazarlık yapıldığı çok açık barışın kalma ihtimali yokYa 50 kağıt alın ya da futbol hayatını bitirme durumuna gelene kadar süründürün bu işin başka alternatifi yok.
Oyuncu köprüleri atmış bilmem farkinda mısın? Oynatmak zorunda mıyız istediği yere gidebilirOyuncuyla köprüleri atmamış oldun. Orta yol bulma şansın vb. var. Oyuncu kadro dışı bundan sonra onu oynatmıyoruz demek nasıl olacaktı sence? Bir de bunun Fifa kuralları var oyuncuya ceza kesebilirsin ama süresiz kadro dışı bırakamazsın öyle.