- 6 Eylül 2014
- 93.934
- 64.727
- 4.608
Sen Buzlu küvette yıkan boşver renkdasYav ne alaka ulan? Ya da alın ulan banane
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen Buzlu küvette yıkan boşver renkdasYav ne alaka ulan? Ya da alın ulan banane
50 verip alır buKeşke alsa da alamaz basiretsiz.
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Romano ise henüz bir gelişme yok demis yani muallak konuşmuşmenajer araciligyla italyan muhabir haberi.
turkiyeye gelmeyi dusunmuyor diye aciklama yapildi oglen saatlerinde
bize gelmeye yanip tutusmayan adami ikna icin haftalar harcamanin manasi yok
osimhen mesela kendisine sorulunca olur galatasaray iyi takim ben giderim demis ilk seferde
fofana olayi zor bence ruiz gibi cok ilerleme olacagini sanmiyorum.Romano ise henüz bir gelişme yok demis yani muallak konuşmuş
romano degildiRomano ise henüz bir gelişme yok demis yani muallak konuşmuş
Bizim yönetimin neyi var ki zatenBöyle bir ihtimal varsa yönetim neden çıkıp açıklama yapmıyo. Sürekli vazgeçtiğimiz adamları çalım diye haber yapıyorlar. Bizim yönetimim iletişim stratejisi diye bişeyi yok. Bu cok sinir bozucu
nasil yani ne demek bazi para akislarinin karsiligi yok para mi caliyorlar kuluptenValla bugun binada oturan eski GS yoneticisi var (magazacilik yonetiminde) onla ayakustu sohbet ettik.
Bir grup olarak istifa ettik, izim emegimizi simdikiler yiyor. Surekli sorgu halindeyiz bazi para akislarinin karsiligi yok. Kavukcu ve hatipoglu cok tehliklei dedi. Bir gun kahveye gelin anlatayim GSYİAD kanser gibi dedi az once.
Erden Timur u da sordum biraz, beraber cok calistik yakinende iyi taniyorum dedi. Baskanlik falan filan sordum , su an bu durumlar olmasa bile zor olur baskanlik rolune cikmasi, acikcasi bazi seylerde soru isareti yok diyemiyorum yalan degil falan da dedi.(Cok inanasim gelmedi acikcasi ama sasirdim boyle dediginde baya)
Ona gore en guclu muhalefet adayi Cemal Ozgorkey on plana cikiyormus su an(Colombus bey yani)
O kadarini o da bilemez ama GSYiAD uzerinden olan islerde sikintilar var dedi cok net olarak. Disari vurmasada iceride muhalif kisimda baya bu muhabbet donuyormusnasil yani ne demek bazi para akislarinin karsiligi yok para mi caliyorlar kulupten
Senin ananıBuchi Laba: "Şu an itibariyle Galatasaray'ın Ademola Lookman'a yönelik kayıtlı bir ilgisi yok. Son transfer döneminde de denemişlerdi.. Atalanta, 45 M€ altında bir fiyata satmayacaklarını açıkça belirtmişti. Bu tutum değişmedi. Endişelenmeyin."
Nasıl endişelenmeyin ulan fenerli şişkoBuchi Laba: "Şu an itibariyle Galatasaray'ın Ademola Lookman'a yönelik kayıtlı bir ilgisi yok. Son transfer döneminde de denemişlerdi.. Atalanta, 45 M€ altında bir fiyata satmayacaklarını açıkça belirtmişti. Bu tutum değişmedi. Endişelenmeyin."