Kaya Temel: "Galatasaray en az 3-4 transfer daha yapacak"

Gidenlerden adlı 11'i kuralım o halde

-------------------Berk-----------------
Dubois---Taylan-----Apo-----Köhn
----------Sergio------Cicaldau-----------
Ziyech---------Zaha---------------Kerem
------------------Halil--------------------

Yabancılar:

1. Muslera
2. Jelert
3. Sanchez
4. Nelsson
5. Laporte / Hermoso
6. Köhn / (Digne) - Kirallık

7. Torreira
8. G. Sara
9. Ziyech
10. Mertens
11. İcardi
12. Batshuayi

+
13. Dubois -> Lovik
14. Zaha -> J. Arias

Yerliler:

1. Günay
2. Kaan
3. Bardakçı
4. Metehan
5. Zeki (Kiralık)
5. Berkan
6. Demirbay
7. İ. Gündoğan
8. Eyüp
9. Yunus
10. Barış
11. Kerem *?

*?-İkamesi yerli

İlk hangi emek hırsızı muhabir santi aounanın digne haberini çalıp kendi bi bok öğrenmiş gibi servis edecek diye bekliyodum kaya ipi göğüslemiş

Helal olsun sana helal kazanan adam!

Yanlış transfer o zaman en verimli olduğu pozisyon amc

Bir süre sonra kerem Demirbay tekrar oynamaya devam eder. Mertens de sara’nın yedeği olur
Sara bir cok macini Ingiltere'de zaten orta sahada oynadi. Zaten oyunun defansif yonunu burada ogrenmeye baslamis, Brezilya'da oynarken daha cok 10 numara olarak oynuyormus.

Sara bir cok macini Ingiltere'de zaten orta sahada oynadi. Zaten oyunun defansif yonunu burada ogrenmeye baslamis, Brezilya'da oynarken daha cok 10 numara olarak oynuyormus.
Üstat Keramettin yanina kemali alsin sende beni al doldur bosalt yapalim.

Ben cok istekliyimm. Emin ol iyiki seni secmisim doruk diyeceksin.

Kemal bunu 6 7 kere yaptı ama benim ilk. Tek bir sikinti var darım yani pardon calisma odam dar ses kalitem dusuk olabilirr

"Stoper, sol bek, kanat ve 10 numara. Galatasaray en az 3-4 transfer daha yapacak. "

"Okan Buruk, performansından memnun olmadığı Derrick Köhn'ün ayrılığına onay verdi. Oyuncu ise Türkiye'den ayrılmak istemiyor. Spartak Moskova ile görüşmeler devam ediyor. Her an her şey olabilir."

"Galatasaray, Derrick Köhn'ün ayrılığı sonrası Lucas Digne'yi kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor."

"Abdülkerim'e Arabistan'dan teklif var ama Abdülkerim kalmak istiyor."

"Spartak Moskova, Kerem Aktürkoğlu için Türkiye'ye temsilci gönderdi. Oyuncunun menajeri ile Spartak Moskova anlaşma noktasına geldi. Kerem Rusya'ya gitmek istemese bile görüşmeler devam ediyor."

"Arabistan'dan teklifler var doğru ama Zaha Türkiye'den ayrılmak istemiyor. Gelen teklifler Zaha'yı ikna ederse ayrılabilir. Ayrıca Ziyech'e Arabistan'dan teklifler var. Yakın çevresine sordum, 'net durum yok' dediler. Orada da bir belirsizlik var."

(Kaya Temel)
bunları kadro dışı bıraksın gitmiyorlarsa

Temizlik de şart. Kalabalık olunca ihtiyaç yok gibi duruyor ama öyle olmadığını görmüşüzdür herhalde artık

10 nunara arayacağımıza 6 numara alalım daha iyi orta saha baska turlu toparlamayacak gibi

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

allah yüzümüze baktı da teteden kurtulduk, zaha oliveira ikilisinden nasıl kurtulacaz acaba?

çok güzel düzenli sezon başı kargaşasına hosgeldik. okan kadroyu tutturana kadar can çekişeceğiz gene belli. insallah rakipte puan kaybeder de ilk 10 haftadan kopmayız. eğer doğruysa haber.

Ulan bu nasıl açıklama? Adam 1 tane net söz söylememiş "olabilir de, olmayabilir de" demiş durmuş

3, 4 transfer demek 3,4 oyuncu gidecek demek. Ayrılık olmadan transfer olmaz.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yabancılar:

1. Muslera
2. Jelert
3. Sanchez
4. Nelsson
5. Laporte / Hermoso
6. Köhn / (Digne) - Kirallık

7. Torreira
8. G. Sara
9. Ziyech
10. Mertens
11. İcardi
12. Batshuayi

+
13. Dubois -> Lovik
14. Zaha -> J. Arias

Yerliler:

1. Günay
2. Kaan
3. Bardakçı
4. Metehan
5. Zeki (Kiralık)
5. Berkan
6. Demirbay
7. İ. Gündoğan
8. Eyüp
9. Yunus
10. Barış
11. Kerem *?

*?-İkamesi yerli
İgündoğan yeni çıkan taslağa göre yersiz değil mi

allah yüzümüze baktı da teteden kurtulduk, zaha oliveira ikilisinden nasıl kurtulacaz acaba?
Gerçekten bu yönetimin yaptığı en kötü 3 sözleşme olabilir maliyet açısından. Mesela Ndombele nin sözleşmesi de çok ağırdı ama 1 yıllık kiralıktı kurtulduk. Şimdi Zaha ve Oliveira ikilisinden nasıl kurtulacağız gerçekten ben de bilmiyorum

Bir de Zaha filan gerçekten sıkıntılı tipler burdaki rahatını bozup Arabistan a filan gider mi emin değilim zaten hayvan gibi para kazanıyor Galatasaray da. 2 yıl daha Galatasaray da kalırsa toplam 3 yıl için 15-16 milyon € gibi bir para kazanmış olacak nasıl güzel Şampiyonlar Liginde filan mücadele ediyor niye gitsin ki bu adam

Mesela Sergio oynamayacağını bilmesine rağmen hala gitmiyor

Geri
Üst Alt