Kaya Temel: "Galatasaray en az 3-4 transfer daha yapacak"

Üstat Keramettin yanina kemali alsin sende beni al doldur bosalt yapalim.

Ben cok istekliyimm. Emin ol iyiki seni secmisim doruk diyeceksin.

Kemal bunu 6 7 kere yaptı ama benim ilk. Tek bir sikinti var darım yani pardon calisma odam dar ses kalitem dusuk olabilirr

Seni gizli biliyorduk ama görüyorum ki artık gizlilik falan hak getire

Hala gerçekten Sara'yı 8 görüp ekstra bir 10 numara arıyorsak yandık. Belki Hatay'a karşı oynarsa defansif anlamda yetersiz olduğunu görüp o zaman jeton düşebilir...

Bu nasil haber hepsine teklif var hic biri gitmek istemiyor

İşte bu yönteminin ne kadar iş bilmez olduğunu gösterir. Aylardır transfer diyoruz, adam ısrarla yapmıyor. 5 yiyince aklı başına geliyor. İlla aksiyon alman için 5 yemen mi lazım ?

Avatarımı gordün mü senn ? Ikili admin gücu var bir saplarsam buz gibi dagilir üyeligin.

Bel altı vurmayalim reis bize yakismazz
Biz çakma adminlerin gözlerinden gözlüklerini alıp yerlerine şişe dibi lensleri takalı yıllar oldu aslan
Sen bırak ikili admini, güdümlü admin olsan bize sökmez

Sara 8 oynamalı zaten, sorun 10 numara oynayacak oyuncu aramamız. Yahu 6 pozisyonunda Torreira'yı oynatıp önünde 2 tane 8 numara oynatsak ve mis gibi 4-3-3'e dönsek işte. Kendi evimizde gol ihtiyacımız varsa maç sıkışmışsa o zaman 10 numaraya çekersin bi tane orta sahayı yerine Ziyech veya Mertens'i koyarsın hatta Bats bile olur, 4-2-3-1'e dönersin.

Bu arada 4-1-4-1'e döneceğiz gibi hissediyorum da bakalım.

Apo da gitti en az 5-6 diyelim orta yolu bulalım.

Yaparsa reis yapar.

Sara ofansif orta saha oyuncusu kesinlikle hucumsal anlamda faydalanmamiz gerekiyor

Geri
Üst Alt