Kaya Temel: "Galatasaray, Wendel için Zenit'e yaptığı teklifi 25 milyon euro'ya yükseltti"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1722008762949.png

Kaya Temel: "Galatasaray'ın Wendel teklifi 25 milyon Euro'lara kadar çıktı. Galatasaray'ın 1-2 milyon Euro daha çıkmasını bekliyorum. Wendel ile alakalı sıcak gelişmeler yaşanabilir. Süper Kupa'ya kadar 8 numara transferinin noktalanmasını bekliyorum."

Kaya Temel: "Galatasaray'ın Wendel teklifi 25 milyon Euro'lara kadar çıktı. Galatasaray'ın 1-2 milyon Euro daha çıkmasını bekliyorum. Wendel ile alakalı sıcak gelişmeler yaşanabilir. Süper Kupa'ya kadar 8 numara transferinin noktalanmasını bekliyorum."
Alper admin bu yalan dolancıyı paylaşmaya valla gerek yok. 25 mil öro diyor yav

25 milyon Euroya cok iyi oyuncular alinir, daha satilabilitesi olan oyuncuyu tercih ederim ama gorunen o ki bu heriflerin capi yetmiyor.

Ortasahaya vereceğimiz en fazla bonservis 15 milyon eurodur tahminim.

Salaklık olur en kibar haliyle.

Muhtemelen uydurma haber ama bu adama 25 milyon teklif ettilerse bunda art niyet ararim.

Gs muhabirleri arasında açık ara palavracisi muhtemelen levent tuzemen gibi kimseden bilgi alamıyor desteksiz sallıyor
Tiner 3 neye göre yapılmış garip

25 i Rios için teklif edelim..

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Zenit, 25m€ verip Ivan Ilic'i almıştı da başka nedenlerden yatmadı mı transferi? Rus ligini kabul eden adam buraya da gelir diye düşünüyorum. 25m€ verebilecek gücümüz varsa seçenekler artar zaten. İçi boş bir haber olmuş gibi görünüyor.

Beğenmeyenler 25M’ya daha iyisini önerebilir mi? Kreatif, hızlı, dribblingçi ve tempolu olacak. Teşekkürler.

Bonussuz 25 milyon verecek gücümüz olsa gidip hocanın ilk tercihi tominayi alırdık ve manu da kabul eder çünkü hala ugarteyi alamadılar

Zenit forması giyen Wendel ile hala ilgilendiklerini belirten Hatipoğlu, şöyle devam etti:

"Wendel kendi alanındaki çok önemli oyunculardan biri. Kadroya katmak için çalışmalar yaptığımız bir oyuncu. Galatasaray'a gelmeye sıcak bakıyor ancak oynamış olduğu kulüp en iyi oyuncusunu bırakmak istemiyor, biz burada ısrarcıyız. Süreçte negatif bir durum yok. Bu kadar iyi oyuncuları takımları da bırakmak istemiyorsa transfer etmek kolay olmuyor. Bu zor süreci başarıyla tamamlayacağımıza inanıyoruz."

2. Kez rezil olmamak için basmış olabilir 25m yi

Kaya temel i trollemiş birileri.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt