Kaya Temel: "Galatasaray, Wendel için Zenit'e yaptığı teklifi 25 milyon euro'ya yükseltti"

Bu paralara çıkacaksak fofana'yı alsaydık o zaman

Jelert 11m
Wendel 25m

Dursun yağı bol bulunca böyle takılıyor

Ah benim güzel kulübüm
Ali ,20lere çıkılsa gerçekten epl den düşen takımlardan iyi oyuncular var misal 1 senedir söylediğim gustavo hammer
Keza 25 net veriyorum desen bence manu ertesi gün tominayi gönderir fulhamin 18lik teklifi reddettiler başkada resmi teklif yok diyor muhabirleri

Ali ,20lere çıkılsa gerçekten epl den düşen takımlardan iyi oyuncular var misal 1 senedir söylediğim gustavo hammer
Keza 25 net veriyorum desen bence manu ertesi gün tominayi gönderir fulhamin 18lik teklifi reddettiler başkada resmi teklif yok diyor muhabirleri
Abi bir ekibin eline €36m bonservis bütçesi geçecek

Ki Zaniolo, Tete vs. assetler de var kadroda değerlendirmesini bilsen, bu bütçe daha da büyük olur yani de hadi neyse oraya girmeyelim

Elinde €36m var iki adam lazım bir sağ bek bir orta saha

Kampa yetiştiremiyorsun bu transferleri ve burada hedefteki adamlar Jelert ve Wendel

Böyle iş bilmezlik olmaz

Monaco geçen yaz daha az paraya Singo ve Zakaria aldı aynı bölgelere, biz bu iki herifi alsak takım iki seviye atlar

Ya da madem taktın kuzeylilere, yine daha az paraya Maehle ve Hjulmand ikilisi geçen yaz transfer yaptı, şimdi Hjulmand'a €60m istiyor Sporting

çüş. doğru değildir umarım. o paraya 2 tane wendel bulursun

bizde zaha ziyech icardi gibi sertliği zayıf topçular var orta sahada wendel gibi bir profile ihtiyacımız yok. İyi yanlarını bizde gösteremez anca hücum hattını bats kerem ve barış kurarsan wendel parlar işe yarar

Bu kadar paramız varsa gidelim Gravenberch'e Goretzka'ya falan gömelim

Ne 25 i oglum gömü mü bulduk? O paralari verebildikten sonra dunyada kimi istesek teklif edebiliriz zaten

100m lik satış filan mı yaptık hayırdır haberimiz yok herhalde

Wendell bize katkı verir mutlaka hazır oyuncu ama 15 milyondan yukarı verilmemeli

15 üzeri verilebilecek 2 oyuncu var onlarda ana kuzusu rabiot ve mctominay

Geri
Üst Alt