Kaya Temel: "Galatasaray, Wendel için Zenit'e yaptığı teklifi 25 milyon euro'ya yükseltti"

Abi Wendel için şu paralara çıkmamız hiç mantıklı gelmiyor be. 27 yaşında, bir şekilde Rusya'ya hapsolmuş bir adam için 15 üstü ne versek soru işareti olacak. Hiç aklıma yatmıyor.

Bu paraları, 25 milyonları veriyorsak tartışmasız bir adam almamız lazım. Öyle bir adam var mıdır bilmiyorum da Wendel hiç o adam gibi durmuyor.

Talibi olmayan rus ligi oyuncusunu almaya gerek yok. 5 taksitte 15 dalga geçer gibi yapılması gereken tek teklifti

Parayı nereden buluyor acep kulup

ya bırak kafayı mı yediniz lan. Wendel kim de 25 milyon euro edecek.
35 milyona en degerli oyuncumuzu sattık diye halaya durduk. Ne 25 milyonu

Temelsiz bir iddia olduğunu düşünüyorum.

10 milyona İcardi, 6 milyona Torreira ve 9 milyona Davinson gibi adamları alan kulübün düştüğü duruma bak.

Bir oyuncuya 25m verecek para cidden var mı?
Birde bu wendel bu paraları edecek oyuncumu gerçekten?
Var tabi, elbet nakit olarak dusunmeyeceksin ama 3-4 yil taksit ile almaya calisiyoruz zaten. Tabi bir kismini direk nakit isteyeceklerdir bunu goz onunde bulundurmak lazim.

Wendel icin 25 vermezdim sahsen, Rusya liginden kimseye o paralari vermem suan oyle diyim cunku adamlar 2 senedir kendi liglerinde takiliyor. Bu da performansa etki ediyordur ister istemez yani gelisim acisindan onlari pek zorlayacak bir durum yok ortada.

Ne yapıyorsunuz siz? 25 falan nedir? Tamam olm yaparsınız siz transferi, bekleriz biz de saçmalamayın. Olacaksa da 8-10 taksitle ödeyin...

Jelert 11m
Wendel 25m

Dursun yağı bol bulunca böyle takılıyor

Ah benim güzel kulübüm

Geri
Üst Alt