- 11 Kasım 2012
- 14.151
- 4.012
- 1.328
Ozaman fos olduk demek.
Maalesef. Kalan maçlardan minimum 31 puan toplamamız lazım. Bu da mümkün değil.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ozaman fos olduk demek.
Maalesef. Kalan maçlardan minimum 31 puan toplamamız lazım. Bu da mümkün değil.
Fener bence 22 puan alir, yani 73 puan da bitirir.
Bizim de ozaman 29 puan almamiz sart. o da imkansiz gibi..
Şimdi birçok kişi bana kuş damgası vuracak ama yine de söylemedem geçemeyeceğim: 3 yıldır Ligtv sahibiyim ve 3 büyüklerin hemen hemen her maçını izledim. Bu sene biz şampiyon olursak (ki mümkün hala), futbolun hakikaten adaleti yok. Fb ve Bjk, bizden çok daha iyi mücadele ediyor, savaşıyor. Ama Bjk ile bariz kalite farkımız olduğundan onlardan üstte yer almalıyız. Bu adil. Ancak diğer takım maalesef şampiyonluğu şu ana kadar ki mücadele ile hakediyor. Yine de inşallah biz şampiyon oluruz.
Şimdi birçok kişi bana kuş damgası vuracak ama yine de söylemedem geçemeyeceğim: 3 yıldır Ligtv sahibiyim ve 3 büyüklerin hemen hemen her maçını izledim. Bu sene biz şampiyon olursak (ki mümkün hala), futbolun hakikaten adaleti yok. Fb ve Bjk, bizden çok daha iyi mücadele ediyor, savaşıyor. Ama Bjk ile bariz kalite farkımız olduğundan onlardan üstte yer almalıyız. Bu adil. Ancak diğer takım maalesef şampiyonluğu şu ana kadar ki mücadele ile hakediyor. Yine de inşallah biz şampiyon oluruz.
Ben hakemlerle puan kazanmadılar diyor muyum? Yazdığımı iyi oku. Mücadele diyorum, hırs diyorum, ruh diyorum anlamıyor musun? Sana tavsiyem otur, objektif bir gözle şikecilerin 1 maçını izle. Ağızlarından salya çıkararak nasıl rakibe saldırdıklarını bir gör.
Her iki haftada bir böyle konu açılıyor. Yeter ya, ligi bitirmiş oyuncular!
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
![]()
Şöyle bir şey çıkar mı ne dersiniz?
Ozaman onlar şampiyon olur +3 yapmazsak fenere.
+2 yapıp normal averajda geçsek.Dün büyük ihtimal bitti lig.Benimkisi umut parıltısı.
öyle birşey olması imkansız zaten. En fazla 66-68 arası görür takımlar puan olarak.
![]()
Şöyle bir şey çıkar mı ne dersiniz?