Kaybetme Lüksümüz Yok

Fener bence 22 puan alir, yani 73 puan da bitirir.

Bizim de ozaman 29 puan almamiz sart. o da imkansiz gibi..

Fener maçına 4 hafta kaldı. Bu maça kadar Trabzon (D), Erciyes, Antep (D) ve Bursa ile oynayacaklar. Buradan minimum 10 puan çıkartacaklar bana göre. Bizim maça gelene kadar puan farkı minimum 6 da kalır. O da minimum yani. Dua edelim de daha fazla açılmasın.

2 sene üst üste şampiyon olmuş bir kadroyla bu kadar leş puan kayıpları göremedim.Daha ciddi deplasman maçlarımız başlamadan üst üste üç deplasman maçını kazanamamak intihardır.Şampiyonluktan uzaklaşmaktır.

Tek bir ihtimal var.Akhisar'ı geçtikten sonra şayet takılmazsak Karabük maçıyla seri yapmamız şart.Artık rakibin kolay kolay puan kaybedeceğini düşünmüyorum derbi maçları dışında.Bizim yine en önemli handikabımız Chelsea maçından önce Karabük deplasmanında oynamak.Chelsea çok önemli ama bu maçı da yüksek konsantrasyonla kazanmak şart....Şampiyonluk yürüyüşümüz eğer olursa Karabük galibiyetiyle başlar...

Şimdi birçok kişi bana kuş damgası vuracak ama yine de söylemedem geçemeyeceğim: 3 yıldır Ligtv sahibiyim ve 3 büyüklerin hemen hemen her maçını izledim. Bu sene biz şampiyon olursak (ki mümkün hala), futbolun hakikaten adaleti yok. Fb ve Bjk, bizden çok daha iyi mücadele ediyor, savaşıyor. Ama Bjk ile bariz kalite farkımız olduğundan onlardan üstte yer almalıyız. Bu adil. Ancak diğer takım maalesef şampiyonluğu şu ana kadar ki mücadele ile hakediyor. Yine de inşallah biz şampiyon oluruz.

Maalesef haklısın. O mücadele azmi ve hırs bizde yok. Özellikle benim gözlemlediğim, Beşiktaş maçlarında oyuncular topu kaptırdığında yada çalım yediğinde mücadeleyi bırakmıyor. Nerdeyse her oyuncu ekstra çaba sarfederek oynuyor. Özellikle Atiba Hutchinson, Olcay Şahan gibi oyuncular bu konuda çok başarılı görünüyor. Mevcut kadromuzda bu mücadele azmi ve hırsı görebilseydik açık ara lider olurduk. Şikecileri bu olayın çok içinde tutmuyorum. Bizden çok daha iyi mücadele ettiklerinden yada hırslı olduklarından değil. Saha dışı etkenler, son dakikada gelen bazı goller vs. vs. bunu ikinci yarıda daha iyi gözlemleyebiliyoruz. Fenerbahçe'nin önümüzdeki haftalarda çok fazla puan kaybedeceğini düşünüyorum.

Şimdi birçok kişi bana kuş damgası vuracak ama yine de söylemedem geçemeyeceğim: 3 yıldır Ligtv sahibiyim ve 3 büyüklerin hemen hemen her maçını izledim. Bu sene biz şampiyon olursak (ki mümkün hala), futbolun hakikaten adaleti yok. Fb ve Bjk, bizden çok daha iyi mücadele ediyor, savaşıyor. Ama Bjk ile bariz kalite farkımız olduğundan onlardan üstte yer almalıyız. Bu adil. Ancak diğer takım maalesef şampiyonluğu şu ana kadar ki mücadele ile hakediyor. Yine de inşallah biz şampiyon oluruz.

Fenerin şampiyonluğu hak ettiğini söyleyemem ama şu doğru ki, adamlar yırtıyorlar kendilerini. Biz ne kadar kötüysek onlarda futbol olarak o kadar kötü normalde ama arada ki tek fark, şu son 2 senenin getirdiği aşırı motivasyon ve hırs. Herifler her pozisyona atlıyor, her şeye itiraz ediyor.

Bunun yanında bizim futbolcular arasında bir bağ göremiyorum ben. Bir yerli-yabancı ayrımcılığı var, bunun yanında bir birliktelik, kenetlenmişlik görüntüsü de yok. Kısacası futbol olarak öyle büyük farklar yok, ama hırs, motivasyon ve kenetlenme açısından bariz bir fark olduğu kesin.

Her iki haftada bir böyle konu açılıyor. Yeter ya, ligi bitirmiş oyuncular!

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Ben hakemlerle puan kazanmadılar diyor muyum? Yazdığımı iyi oku. Mücadele diyorum, hırs diyorum, ruh diyorum anlamıyor musun? Sana tavsiyem otur, objektif bir gözle şikecilerin 1 maçını izle. Ağızlarından salya çıkararak nasıl rakibe saldırdıklarını bir gör.

Mücadele ile hakediliyorsa o zaman Gaziantep'e versinler şampiyonluğu ;) Demişsin adalet ne alakası var şimdi adaletin ? Hırslıdır , mücadele eder gol atamaz maç kaybeder. Ama başka takım gelir usta ayakları ile iki üç gol bulur maç alır . Şimdi adalet onun kazanıp bizim kaybetmemiz mi oluyor ? O zaman neden alıyoruz Yıldız oyuncu ;)

Savunacağım ,objektif olacağım diye okadar saçmalamışsın ki adalete getirmişsin. Adalet yok evet ama o mücadele ile alakası yok . Adalet olsaydı şu anda kaç puan geride olurdu Fener ;) Ya bizim yada Bjk nin altında kalmıştı.

Kısacası ; Saçmalamışsın.

Haftaya Fener puan kaybeder, yine şampiyonuz deriz. :D

WdKhg13.png

Şöyle bir şey çıkar mı ne dersiniz?

Kaybetmiyoruz berabere kalıyoruz..

Deplasmanlarda rezil rüsvayız.

Yanarım da şu yetenksizler orudusuyla sınanan Melo ve Sneijdere yanarım..Sno'nun yanında olacak 2 tane adam gibi kanat bir tane de topla oynayamyı bile forvet efsane olurdu bu yıl efsane..Adam göz göre göre Telles'i kaçırıyor 10 sefer birkaç alternatif daha olsa neler yapacak Allah bilir..

WdKhg13.png

Şöyle bir şey çıkar mı ne dersiniz?

Bizim puan tablosu polyanna ötesi olmuş ona rağmen hala puanlar kafa kafaya oluyor...Yani bu iş Mancini ile zor görünüyor..O deplasmanlardan max. 2'sini kazanırız Fener de daha çok puan kaybeder ama dedim ya bizde o ışığı göremedim..

Geri
Üst Alt