Kaybetme Lüksümüz Yok

WdKhg13.png

Şöyle bir şey çıkar mı ne dersiniz?

Bu tempoyla bu deplasmanlardan çok zor çıkarız maalesef, acilen futbolculara ayar verilmeli adam gibi mücadele etmeliler..

Dün koca maçta golü bulana kadar 1 tane pozisyonumuz var diye hatırlıyorum... Yani rakip kapanınca bizim işler çok zorlaşıyor...Ama Fener rakip kapanınca çok daha baskılı oynuyor..Karamboller duran toplar hatta Ebouenin 3 yıldır denediği taç atışlarından bile Fener ne pozisyonlar buluyor..Am aFenere oynamaya çalışan bir takım zor anlar yaşatıyor...Bizde de rakip oynamaya çalışınca tam tersi daha çok pozisyona giriyoruz dünkü maçtaki gibi.. Bundan sonra Drogbaya laf edersem bana hatırlatın Burakla Umutun olduğu yerde Drogbaya laf etmek ağır cahilliktir.. Ha seneye her türlü gönderilmesinden yanayım ama bu yıl eldekilerin en iyisi

Bursa'ya 6 Eskişehire' 3 attık ligi bitti sandık galiba. Bir koyvermişlik bir boşvermişlik bir artislik gereksiz bir rehavet. Ayıptır yahu suyun karşı tarafındaki kanı bozuklar her türlü alavere dalavere ile hatta "o zat"tan fırça yiyerek de olsa birşeyler yapıp birinci sıradaki yerini koruyor ama bizimkiler sanki Bayern gibi 20 puan farkla öndeymişcesine bozuk para gibi harcıyor fırsatları. Bu saatten sonra kaybedecek puan yok artık o lüks bitti kimse kusura bakmasın. Yargıtay'dan UEFA dan CAS dan ceza almalarına rağmen Şampiyon olmak isteyen kansızlara karşı bu kadar vurdumduymazca bu kadar relax hareket edersek şampiyonluk hayal olur kimse kimseyi kandırmasın...

bu beraberlik lüksünü karabük maçına bırakmalıydık

şimdi londra öncesi kazan karabükte

sıkıysa

Çeptalk

Şimdi birçok kişi bana kuş damgası vuracak ama yine de söylemedem geçemeyeceğim: 3 yıldır Ligtv sahibiyim ve 3 büyüklerin hemen hemen her maçını izledim. Bu sene biz şampiyon olursak (ki mümkün hala), futbolun hakikaten adaleti yok. Fb ve Bjk, bizden çok daha iyi mücadele ediyor, savaşıyor. Ama Bjk ile bariz kalite farkımız olduğundan onlardan üstte yer almalıyız. Bu adil. Ancak diğer takım maalesef şampiyonluğu şu ana kadar ki mücadele ile hakediyor. Yine de inşallah biz şampiyon oluruz.

Doğru söyliyorsun fener mücadele olarak daha iyi daha cok istekli oynuyor.Akşamki macda veysel sarı tac kullanacak pas isteyen yok hatırlarsın durakladı el hareketi yaptı

Doğru söyliyorsun fener mücadele olarak daha iyi daha cok istekli oynuyor.Akşamki macda veysel sarı tac kullanacak pas isteyen yok hatırlarsın durakladı el hareketi yaptı

Benim de çok dikkatimi çekiyor zaten bu. Taç atacağız, herkes dönüyor arkasını yürüyor, top isteyen yok. Herif kime atacak tacı, doğal olarak rakibe pas oluyor çoğu zaman.

Fikstürümüz cok iyi aslında fenere oranla fener iç saha maclarını hepsini kazansa gsde kazansa deplasman macları şampiyonu belirler.

Fener Trabzon-Gaziantep-Galatasaray-Beşiktaş-Akhisar maclarından 10 puan kaybedeceiğini farz etsek.

[attachment=8300:Adsız.png]

Biz deplasman maclarından en az 10 puan cıkarmamız gerekiyor şampiyon olmamız için

[attachment=8301:gsdg.png]

Ekli dosyalar

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 55
  • gsdg.webp
    gsdg.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 67
  • gsdg.webp
    gsdg.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 60
Bizim fikstür de hiç kolay değil. Karabük ve Sivas deplasmanları çok zorlu onlardan bir tık düşük Konya ve Elazığ deplasmanları da var. TS deplasmanına kadar çözülür gibi geliyor işler onu o yüzden saymıyorum. ALLAH yardımcımız olsun.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=_RkVlG3A0CU[/media]

GalataSaray - 45

içerde 6 maç, 6 galibiyet ile 18 puan

dışarda 5 maç, 2 galibiyet 3 beraberlik ile 9 puan

alınacak 27 puan ile toplamda 72 puan ile ligi bitiririz.

fenerbahçe - 51

içerde 5 maç, 5 galibiyet ile 15 puan

dışarda 6 maç, 2 galibiyet, 4 mağlubiyet ile 6 puan

alınacak 22 puan ile toplamda 72 puan ile ligi bitirebilirler.

ikili averaj ne olur göreceğiz.

biz dışarda %25 galibiyet oranı ile onuyoruz, ben % 40 a yükselttim.

fener dışarda %54 galibiyet oranı ile oynuyor ben onu % 33 e düşürdüm.

bizim açımızdan çok iyimser bir tablo koydum yinede anca aynı puan ile ligi bitiriyoruz. işimiz gerçekten çok zor.

GalataSaray - 45

fenerbahçe - 51

bizim açımızdan çok iyimser bir tablo koydum yinede anca aynı puan ile ligi bitiriyoruz. işimiz gerçekten çok zor.

İçimde bi hiç fener bursa macında kendi evinde puan kaybedecek

Trabzon ve Bursa fenerin banko maçları. Antep hem kötü hem maddi sıkıntıları filan var. Erciyes son haftalarda yükselişe geçse de fener deplasmanından puan çıkarmaları zor. Bizim maça kadar olası puan kayıpları kendi mallıkları ile olur.

Karabük ve Konya maçlarına direkt 3'er puan yazabilene helal olsun.

fener maçına kadar farkı korusak veya düşürsek bile fener maçının da garantisi yok.

Chelsea deplasmanında sürpriz yapıp tur atlarsak zaten lig bizim için kafadar bitir. Çünkü iki maç arasında şikecilerle derbimiz var.

Devre arası doğru dürüst idman yapamamış Antep'i yenemedik.

Kendi sahasında 1 ya da 2 galibiyeti olan Antalya'ya karşı beraberliği son dakikalarda kopardık.

Dün yine son on maçında 1 galibiyeti olan Rize'ye karşı deplasmandan beraberlikle ayrıldık.

Şu 3 zayıf takıma karşı bıraktığımız puanlar olmasa en kötü şikecilerle aynı puanda olacaktık.. Altın tepside fırsat ayağımıza geliyor ama biz istemiyoruz. Tıpkı geçen sene şikecilerin yaptığı gibi. Rolleri değiştik. Hakemlerin hediye puanlarını gözardı edersek herifler hiç olmazsa rakibi kovalıyor, gol için mücadele ediyor. Sow, Webo, Emenike gibi öndeki oyuncularını kaybetmiş ve üst üste puan kayıpları yaşayan takım varken bile farkı sadece 2 puan azaltabildik. Bizimkilerin dünya umurlarında değil. İç sahada beğenilmeyen polarcı, çekirdekçi taraftarın gücüyle takım mücadele sergiliyor. Deplasmanda antrenöründen futbolcusuna herkes 1 puana razı.

Geçen sene de sezon başlarken de Mancini geldikten sonra da hep aynı şeyi söylemekten bıktık ama kimsenin çözüm üretebildiği yok. İçsaha ile deplasman maçları arasında bu kadar fark olmamalı. Dahası şampiyonluğu isteyen takımın sergileyeceği futbol bu değil.

fener puan kaybeder etmesine ama 6 ya da 3 puanı kapatabilecek miyiz..

Rakibin o kadar puan kaybetmiş, bizimkilerde depresyonda. Gol atamıyoruz ve bahanemiz yok.

Benim icin sampiyonluk ruhu önemlidir. Bu sene en basindan beri bu eksikti.

Dolayisiyla ben dün takima olan inancimi yitirdim. Sampiyon olsakta, bu düsüncemde israr edecegim.

Ben böyle karaktersiz, kisiliksiz bir takima saygi duymuyorum bu sene. Hepsine yaziklar olsun.

Zaten kaybetmiyoruz sinir bozucu olanlar beraberlik. Madem kaybedelim ne olacaksa olsun diyesim geliyor.

Kesin bu hafta sonu böyle olacak her hafta oldğu gibi galatasaray akhisara fark atacak trabzonda fenerle ile berabere kalacak sonra kesin şampiyonuz bu sene :)

GalataSaray - 45

fenerbahçe - 51

İçime doğdu Fenerin kendi evindeki Bursa maçına 0 puan yaz..:)

GalataSaray - 45

fenerbahçe - 51

ben de umutluyum GS-ts-bjk-akhisar maçlarından ama şikeciler 4 maçı da kaybetmez gibi geliyor mesela akhisar beraberlik falan olabilir, bizim ne yapıp edip deplasmanda 3 galibiyet almamız lazım..

Geri
Üst Alt