Kaybetme Lüksümüz Yok

Aynen kaybetme lüksümüz yok. O yüzden Beşiktaş'ı 2 maçta da yenebiliyoruz ama Rize ve Antalyaspor'a karşı toplam 4 maçta 4 beraberlik alıyoruz ve kazandığımız bu derbyimsiler boşa gidiyor haliyle. He baktığın zaman 2 mağlubiyetle ligin en az kaybeden ekibiyiz zaten. Kaybetme lüksümüz yok doğru bir bakış açısı olabilir mi olamaz mı bilemedim.

Aynen kaybetme lüksümüz yok. O yüzden Beşiktaş'ı 2 maçta da yenebiliyoruz ama Rize ve Antalyaspor'a karşı toplam 4 maçta 4 beraberlik alıyoruz ve kazandığımız bu derbyimsiler boşa gidiyor haliyle. He baktığın zaman 2 mağlubiyetle ligin en az kaybeden ekibiyiz zaten. Kaybetme lüksümüz yok doğru bir bakış açısı olabilir mi olamaz mı bilemedim.

Kaybetmekten kasıt, puan kaybetmektir. Galatasaray'ın ligde galibiyet dışında alacağı her sonuç, kayıptır.

Dünkü maç neden önemliydi ?

-Kazanılan Beşiktaş maçıyla birlikte kıymetinin artması ve Fenerbahçe maçına kadar seri yapma bakımından,

-Chelsea maçı sonrasında ve 2. maç öncesinde ivme/kendine güven bakımından,

-Deplasman fobisini biraz olsun yenme bakımından,

-Milli takım maçı öncesi rahat bir nefes ile moral bakımından,

-Fenerbahçe'yi Trabzon deplasmanı öncesi strese sokma ve o hafta kendi evinde oynama avantajı bakımından.

Biz hepsini elimizin tersiyle bir kenara ittik...Bundan sonra bence daha da zora girdi şampiyonluk...

Futbolcu kardeşlerimi bunları görmezden gelen hırslarından ötürü kutluyorum(!)

:005:

Geri
Üst Alt