Kayıp Denizaltına Ulaşıldı: 5 Ölü

Bitmez derken şu ana kadar bitmemiştir anlamında söyledim. Diğerleri öldüyse 3-5-10 gün daha gider belki
Baba ogul da kimseyi öldüremez öyle kolay kolay

Su an karanlikta oturuyorlar muhtemelen. Adamlarin etrafinda tek yetkili kaptan. Kaptani öldürüp son umutlarini da bitirmezler bence.

Baba ogul da kimseyi öldüremez öyle kolay kolay

Su an karanlikta oturuyorlar muhtemelen. Adamlarin etrafinda tek yetkili kaptan. Kaptani öldürüp son umutlarini da bitirmezler bence.
O zaman baba, oğul, kaptan yaşıyordur diğerleri mefta. Normal şartlar olsa haklısın da üstat o an doğa kanunları geçerli olur ve hayatta kalmak için her şeyi yapabilirler.

Dünya üzerindeki en tehlikeli şeylerin başında yeraltı veya denizaltına doğru yolculuk yapmak geliyordur bu adamların gittiği yer 300-400 metre derinlikte de değil 3.500 metre derinliğe inmeye cesaret ediyorlar herhangi bir durumda kurtarma operasyonu dahi yapılamayacak kadar zorluklar barındırıyor. O kadar Titanic hastası ve görmek istiyorsa içlerinde milyarder olanlar var yaptırsınlar bir titanic dünyayı gezsinler daha az risk olurdu.

olm bunu ben ilk defa görüyorum

resimlerden tam anlasilmiyor ama bu denizalti nedir lan böyle

buna binip o derinlige inen kisi net kara cahildir benim icin

buna nasil güvenip gidersiniz lan siz hic mi kafaniz yok

Sabotaj olma ihtimali varmi acaba? Sonucta herifler milyardermis, ölseler bu kime yariyacak? Miras kime kalacak? Haydi yasini basini alana lafim yokta daha 20 yasinda degildi heralde milyarderin oglu. Senin ne isin vardi orda?

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

o kadar basınca patlamışsa gecmis olsun

sadece dişleri bulurlar

Geri
Üst Alt