Melih Peker
Şef Gümüş Kıvrım
- 21 Ocak 2010
- 70.090
- 48.607
- 4.843
gamepad'in sarji bitmis olabilir mi esprisini kac kisi yapmistir?Bok yoluna gittiler ha
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gamepad'in sarji bitmis olabilir mi esprisini kac kisi yapmistir?Bok yoluna gittiler ha
0gamepad'in sarji bitmis olabilir mi esprisini kac kisi yapmistir?
gamepad'in sarji bitmis olabilir mi esprisini kac kisi yapmistir?
oraya inmek için verdikleri parayı bana verseler belki düşünürüm. mallık hareket nerden bakarsan bak3600 kusur metre derinlige kablosu olmayan hicbir alet beni indiremez.
bulmalari cok zor iticileri calismiyor akintida nereye drift edecegini kestirmek imkansiz
düşünsene milyardersin dünyanın keyfini dibine kadar yasamak varken bok bok nedenlerle kmlerce dibe inip sacma sapan bir nedenden ölme riskine giriyorsun
görsen nolacak o enkazı görmesen nolacak. daha yeni 3d görselini çıkarmadılar mı envayi çeşit açıyla binlerce fotoları birleştirerek.
hic bulunmazsa sonsuza dek yaşıyor olurlar
bırakın bulmayın
doğrudur yeğenim. yetmiyo dünya kadar mal malı bir de götlerinde deniyorlarmıs bende duydumDamyal abim bu milyarderler her şeye ulaştığı için sıkılıyormuş kendilerine eğlence arıyorlar işte. Gotten vurduranlar da varmış
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
doğrudur yeğenim. yetmiyo dünya kadar mal malı bir de götlerinde deniyorlarmıs bende duydum
nasıl?Patlamis
Içe patlamisnasıl?
mizahın karasımı olur ırkcılıgı bırakın artık yaKara mizah yasaklanmadı mı? Yasaklanmadıysa ben omara kara mizah yaptım diye niye bütün transfer sezonunu banlı geçirdim 2 sene önce Recep
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi