Kayıp Denizaltına Ulaşıldı: 5 Ölü

Rakip denizaltı firması piyasayı tekeline almak için böyle bir şey denemiş olamaz mı?

Belki de balinalar şu esnada malibu ile güneşlenme keyfi yapıyor.

parçaları bulunmuş galba basınçtan patlamış

Bununla o kadar derinliğe inen adam helyum dolu balonu tutarak marsa gitmeye de çalışır.

3600 kusur metre derinlige kablosu olmayan hicbir alet beni indiremez.

bulmalari cok zor iticileri calismiyor akintida nereye drift edecegini kestirmek imkansiz
oraya inmek için verdikleri parayı bana verseler belki düşünürüm. mallık hareket nerden bakarsan bak

bide joystick komedisi var. rezalet

düşünsene milyardersin dünyanın keyfini dibine kadar yasamak varken bok bok nedenlerle kmlerce dibe inip sacma sapan bir nedenden ölme riskine giriyorsun

görsen nolacak o enkazı görmesen nolacak. daha yeni 3d görselini çıkarmadılar mı envayi çeşit açıyla binlerce fotoları birleştirerek.

düşünsene milyardersin dünyanın keyfini dibine kadar yasamak varken bok bok nedenlerle kmlerce dibe inip sacma sapan bir nedenden ölme riskine giriyorsun

görsen nolacak o enkazı görmesen nolacak. daha yeni 3d görselini çıkarmadılar mı envayi çeşit açıyla binlerce fotoları birleştirerek.

Damyal abim bu milyarderler her şeye ulaştığı için sıkılıyormuş kendilerine eğlence arıyorlar işte. Gotten vurduranlar da varmış

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Damyal abim bu milyarderler her şeye ulaştığı için sıkılıyormuş kendilerine eğlence arıyorlar işte. Gotten vurduranlar da varmış

doğrudur yeğenim. yetmiyo dünya kadar mal malı bir de götlerinde deniyorlarmıs bende duydum

Kara mizah yasaklanmadı mı? Yasaklanmadıysa ben omara kara mizah yaptım diye niye bütün transfer sezonunu banlı geçirdim 2 sene önce Recep

mizahın karasımı olur ırkcılıgı bırakın artık ya

Geri
Üst Alt