Kayıp Denizaltına Ulaşıldı: 5 Ölü

zengin de olsa insan sonuçta
o denizaltıda sen de olabilirdin

berbat bi ölüm şekli psikolojik olarak özellikle
Ben konuşmasınlar demiyorum, ama tüm avrupa medyası, herkes bunu konuşuyor. Buarada içindekiler farkına varmadan anında ölmüştür. Öyle bir basınç altında yavaş ölüm olmaz.

Valla bende o paraları verecek popo yok 😄

Adam geçen sene bugün yaşananları nokta atışı bilmiş.

kesfe katilanlardan biri olan ingiliz milyarder harding cok daha tehlikeli gorevlere katilmis 3 tane derin dalis rekoru var mariana cukuruna inmis adam titanic cok daha dusuk kalibrede bir olay herif icin ama keske bu denizaltina biraz daha supheyle yaklassalardi.

askeri olmayan bir ekipmana bu kadar guvenilmez sadece iki yillik teknoloji

bu arada ayni aracin daha once birkac kez basari ile gorevi tamamladigini hatirlatalim
Onu bilmiyordum abi adam Mariana Çukuru'na inmiş ve tatmin olmamışsa daha da tuhaf.

Düşünsene böyle bir zenginliğin var, klostrofobin yok, çekincen yok güzel. Ama hayatını tehlikeye atacaksan da okyanusun dibinde zifiri karanlıkta, paslanmış, çürümüş gemi parçaları görmek için değil uzaya çıkıp müthiş Dünya manzarasını izleyerek yapmak isterdim şahsen. Zevk meselesi tabii ama daha önce bu adamlar o aletle oraya inmiş olsalar bile (ki aletin yıpranma payı da var) bayağı intihara eşdeğer yaptıkları. B.k yoluna gitmek bu işte ne diyeyim.

yanlis görmediysem sene basinda bunun survival oyununu yapmislar bir de

Geri
Üst Alt