Kayserispor Başkanı Ali Çamlı'nın Cip ile Çarptığı Elektrikli Bisiklet Sürücüsü Hayatını Kaybetti

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
Kayseri'de, Kayserispor Kulübü Başkanı Ali Çamlı'nın kullandığı cip, elektrikli bisiklet sürücüsüne çarptı. 60 yaşındaki sürücü kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Kocasinan ilçesindeki Bekir Yıldız Bulvarı'nda Kayserispor Kulübü Başkanı Ali Çamlı idaresindeki lüks cip, Suriye uyruklu 60 yaşındaki İ.M'nin (60) kullandığı elektrikli bisiklete çarptı. Kazada ağır yaralanan elektrikli bisikletin sürücüsü, kaldırıldığı Kayseri Şehir Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

1711364630383.png

1711364659113.png

Kaynak: AA

Sanki yine yaya geçidinden geçmeye çalışan motor olayı gibi

Allah rahmet eylesin. Maalesef motorcu kırmızı ışıkta geçmiş ama kendiside sağ şeritteyken baya hızlı

bakmadan etmeden gecmis herif, üstelik motora benzeyen 1 aracla

Allah rahmet eylesin. Maalesef motorcu kırmızı ışıkta geçmiş ama kendiside sağ şeritteyken baya hızlı
Görüntüye bakılırsa 50-60tan fazla değil hızı. İddia edilen gibi 100-120 olsa o motoru çok daha ilerlerden toplarlardi. Maalesef yine kural tanimayan motorcu yüzünden olmuş. Allah korusun hergun 60 km yapıyorum, en büyük korkum bu.

Şu motorcuların sanki trafik ışıklarından muafmış gibi davranmasına ayar oluyorum. Sürekli görüyorum kafalarına göre takılıyorlar.

Herif bir kere yaya geçidinin olduğu yere gelmeden hız düşürme gibi şey uygulamamış olduğu gibi dalmış.
İkincisi olay sarı-kırmızı ve diğer tarafa da sarı-yeşil ışık geçiş saniyelerinde olmuş. Motorlu o araçla zaten zart diye duramaz da diyelim motorlu olmasın ışıktan yaya geçerken tam ortadayken diğer tarafa yeşil yanıyor olsun hiç çevre kontrolü yapmadan dalıp yine yayayı ezecekti herif.
Nereden baksan bak büyük kusur araç sürücüsünde.

Suc motorcuda bu arada, videoyu simdi izledim. Motorcularin (Elektrikli Bisiklet) zat diye yaya gecinden gecmesi hata bir defa.

Motor ehliyeti almayı çok istiyordum yıllarca, ama artık epey temkinliyim.

Sen motorcu olarak istediğin kadar dikkatli kullan, biri gelip çarptı mı ölme ihtimalin müthiş yüksek. Avrupa'da bile motor kullanmak tehlikeli ama Türkiye'de hele hele hiç kullanılmaz. Her yer maganda dolu.

Bir de motorcular da az değil Türkiye'de, kurallara falan hiç kimse dikkat etmiyor zaten. Arabaların arasından geçmek, yaya geçidinden geçmek falan zibilyon tane kural hatası.

Motor ehliyeti almayı çok istiyordum yıllarca, ama artık epey temkinliyim.

Sen motorcu olarak istediğin kadar dikkatli kullan, biri gelip çarptı mı ölme ihtimalin müthiş yüksek. Avrupa'da bile motor kullanmak tehlikeli ama Türkiye'de hele hele hiç kullanılmaz. Her yer maganda dolu.

Bir de motorcular da az değil Türkiye'de, kurallara falan hiç kimse dikkat etmiyor zaten. Arabaların arasından geçmek, yaya geçidinden geçmek falan zibilyon tane kural hatası.
Babama birgün motor alicam dedim, paramda vardı, oğlum biz seni çok seviyoruz, bende ekliyim sana araba alalım demişlerdi 2017de. Aynı dönem acilde doktor arkadaşımla bu konuyu konuştuk, hergun masasına bı motorcu geldiğini ve gelenlerden mutlaka kayıplar yaşandığından bahsetti. O gün hatta ikiye ayrılmış bir ceset gelmiş kenardaki korkuluklara çarptığı için. Motora sadece köyde biniyorum bu yuzden

Babama birgün motor alicam dedim, paramda vardı, oğlum biz seni çok seviyoruz, bende ekliyim sana araba alalım demişlerdi 2017de. Aynı dönem acilde doktor arkadaşımla bu konuyu konuştuk, hergun masasına bı motorcu geldiğini ve gelenlerden mutlaka kayıplar yaşandığından bahsetti. O gün hatta ikiye ayrılmış bir ceset gelmiş kenardaki korkuluklara çarptığı için. Motora sadece köyde biniyorum bu yuzden
Gerçekten çok feci şeyler olabiliyor maalesef.

Ben de aslında böyle yaz aylarında keyif yapmak için binmek istiyordum zaten. Otobana falan asla çıkmayı düşünmem motorla mesela. Ama yine de insan korkmuyor değil.

Şimdiye kadar motor ehliyeti almadım, ama bu gidişle de almam herhalde. Bir kaç yıla üstü açık araba alırım yaz ayları için en iyisi. O da keyifli oluyor.

Bu ülkede zengin olupta hapse girmek için ciddi manada çaba göstermek ve beyinsiz olmak lazim

Motorcunun ışıkları takip etmesi gerekiyordu. Çarpan aracın yanında zaten 2 arac var ve gelen motorcuyu görmesi çok zor. Zaten ecel bir sıyırmış, kaza öncesi diğer aracıda sıyırmış.

Herif bir kere yaya geçidinin olduğu yere gelmeden hız düşürme gibi şey uygulamamış olduğu gibi dalmış.
İkincisi olay sarı-kırmızı ve diğer tarafa da sarı-yeşil ışık geçiş saniyelerinde olmuş. Motorlu o araçla zaten zart diye duramaz da diyelim motorlu olmasın ışıktan yaya geçerken tam ortadayken diğer tarafa yeşil yanıyor olsun hiç çevre kontrolü yapmadan dalıp yine yayayı ezecekti herif.
Nereden baksan bak büyük kusur araç sürücüsünde.
Ne ?

Motorcu hatali

Ama ölümle sonuclanmasi sikinti

Normal sartlarda bunun cezasi ne tartisilmasi gereken konu bu bence

Bence arabayla gelenin bir hatasi yok kendi yolunda ilerliyor,asiri hiz da yok cünkü olsa daha fazla savururdu motoru

Allah kimsenin basina vermesin böyle bir durumu sucsuzken suclu duruma düsülecek bir durum

Geri
Üst Alt