Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı : "Senin takımın bile yoktu ben olmasam. Kes sesini"

Mehmet Mehmetoglu

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, sosyal medyadan kendisine bıçaklı fotoğraf gönderen taraftarın istifaya davet eden mesajına tepki gösterdi.

"Senin takımın bile yoktu ben olmasam. Kes sesini" (İHA)

Gecen sene aglaya aglaya bedavadan ligde kaldiniz , Besiktasa yaptigin yalakliklari unutmatik sayin Gozbasi.

Bizim mactan sonra birde ''Adalet isteyenleri herhalde tüm Türkiye gördü. Adaletlerini buldular. Teşekkür ediyorum." diye konuşmustu

umarim dusersiniz

yıllardır desteklediğimiz bir camiaydı ama başkanı değişirse tutumlarına bakmak gerek yine de.

anadolu'daki kulüp başkanlarının %90'ı aslında o takımlı falan değil. O şehirde olan şirketini daha fazla büyütmek için kulüpleri kullanıyorlar. Kulüp başkanı olunca belediye başkanı,vali,milletvekili ve cumhurbaşkanı ile daha çok konuşma şansı elde ediyorlar

anadolu'daki kulüp başkanlarının %90'ı aslında o takımlı falan değil. O şehirde olan şirketini daha fazla büyütmek için kulüpleri kullanıyorlar. Kulüp başkanı olunca belediye başkanı,vali,milletvekili ve cumhurbaşkanı ile daha çok konuşma şansı elde ediyorlar

Dogrudur zaten ondan bizim üklede Futbol ve kulübler 0.

Berna hanimin verdigi cevap kendisini antipatik göstermis. Galatasaray karsisinda tutumu da belli ve bir yana. Kendisine gönderilen bu görsel ve tehditin adice oldugunu belirtmem lazim.

tipik fbjkli bi cöp

Gecen sene aglaya aglaya bedavadan ligde kaldiniz , Besiktasa yaptigin yalakliklari unutmatik sayin Gozbasi.

Bizim mactan sonra birde ''Adalet isteyenleri herhalde tüm Türkiye gördü. Adaletlerini buldular. Teşekkür ediyorum." diye konuşmustu

umarim dusersiniz
Kimin sayesinde kaldıklarını herkes biliyor. Tamamen siyasete alet ettiler futbolu

kayseri sadece febe yalakasi değil aynı zamanda şuanda bejeke yalakası olmuş bir camiadır. Insallah bunlar malatya ve rize denen takımlar el ele kol kola amatöre kadar duserler.

Beter ol. Inşallah küme düşersiniz ve senin pisliklerin de ortaya çıkar.

Geri
Üst Alt