Kayserispor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu!

Selcuk-ndiaye ikilisi merak konusu

Onun disinda kadro güzel,elimizdeki oyuncular bunlar

Selçuk oynarken yaygara koparanlar,Feghouli sağda oynamıyor Tudor yüzünden falan diyenler neye göre iyi kadro diyor yaw anlayamıyorum,Umarım kazanırız.

Kadroyu begenmeyenler kimi koyabilirdi mesela hoca yedeklerden.Sanki cok secenegi var hocanin.Belhanda yi kesip feghouliyi 10 numaraya cekmis.Mantikli zaten gomiste yok feghouli belhandaya gore daha cok gole yatkin birisi.

Eren tek başına mal gibi kalır diye yanına Garry - Feghouli - Yasin üçlüsünden birini yardımcı forvet gibi koydu galiba hoca. Bakalım merakla bekliyorum nasıl oynayacağız.

Lato yerine Linnes olsa belki daha iyi olabilirdi ama mevcut şartlarda iyi bir kadro. Belhanda gereksizi deplasmanlarda hiç gözükmüyordu onun olmaması bizim için daha hayırlı.

İnşallah siz haklı çıkarsınız da, Trabzon maçı gibi olmaz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Belhanda'nin yedek kalmasi dogru karar,gerekirse feghouli gomis gibi oyuncularda yedek kalmali kötü durumda olduklarinda

Zamaninda Sneijder podolski gibi formsuz oyunculari Cesaret edip yedek birakan bir hocamiz olmadigi icin son 2 sezon 4. Ve 6. Olduk

Eren önde tek degil yaninda ya Garry ya da Yasin olur umarim.

Muslera
Mariano Denayer Serdar Lato
Feghouli Selcuk Ndiaye Garry
Yasin Eren​

Kayseriyi 4-1 marizlediğimiz maçtan tam tamına 6 oyuncu yok :red:

Nerden bu tarator gelsin dedik Belhanda yerine Selçuk’u oynatıyor.

feguliyi 10 nr oynatir gibime geliyor

Tahmin ediyordum Belhanda' yı oynatmayacağını. Çok yüksek ihtimal 4-4-2 çıkacak.

Şu şekilde bekliyorum;

Muslera
Mariano Serdar Denayer Lato
Feghouli Selçuk Ndiye Rodrigues
Yasin Eren

Bu diziliş Fernando ve Gomis yokken en mantıklı diziliş.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hoca belli ki Feghouli'nin uzaktan şutlarından yararlanmak istiyor. Belhanda ile şut konusunda o bölge sıfır kalıyor. Ayrıca önünde topa vurmayı beceremeyen Eren var. Muhtemelen kanatlarımız sürekli orta yapıp Eren'e hava pozisyonu yaratacaklar. Dışarıya seken toplarla da Selçuk, Ndiaye ve Feghouli ile şut deneyeceğiz. Tahminimce Gomis'in dönüşüyle Belhanda da oynar. Tamamen sistem değişikliği yapmış bana göre hoca.

Geri
Üst Alt