Kayserispor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu!

Feg 10 oynarsa en azından şut çekip, adam geçebilir bir 10 numaradan beklediğimiz gibi. Pas konusunda da gayet iyi zaten. Keşke daha iyi bir 10 numaramız olsaydı da kendisini asıl yeri kanatta izleseydik ama napalım şartlar. Linnes - Lato ve Selçuk - Tolga dışında ? işareti yok o da hocanın tercihi, sanki çok alternatif var.

Yaw bu Musap'la furkan her konuda cocuk gibi tartisiyor bunlara özel bi bölüm Acilsin orda tartissinlar

Sahadaki 11’in ayağında top tutmada ve rakip yarı sahaya yerleşmede problemler yaşayacağını düşünüyorum. Umarım kazanırız, beklediğimizden olumlu bir futbol görürüz sahada.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Belhanda yok

Moderatör tarafında düzenlendi:
Selcuk nedir ya ?
Dmc oynacaksa Tolga oynar.

Selcugun futbolla alakasi yok artik.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Donk Tolga
Ndiaye

daha güzel olmazmiydi diye düsünüyorum

Sanki beklentilerimizin tam aksine takim bu kadar eksige ragmen iyi oynayacakmis gibi bir his var icimde :D

Feghuli bu sezon forvet arkası oynadığı tüm maçlarda çok kötüydü. Hoca ne düşündü bilemiyorum. Eğer forvet yada forvet arkası oynarsa etkisiz kalacaktır. Ben olsam belhandayla başlar feghuliyi oynatmazdım. Onun dışında kadro malzeme bu yapacak bişi yok.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu kadroyu 4-2-3-1 değil 4-4-2 gibi oynatır hoca. Eren'e yakın kim oynar ama bilemedim.

1765686_77a9b90d714562690777debd1a00a306_640x640.jpg

Latovlevici niye abi ya pöfff. Tolga sakattı zaten şu an hazır değildir, Donk- Selçuk olayını bilemedim zaten kimi koysan sorun. Belhanda'nın küsküyü yiyeceği belliydi, herif Hagi ve Sneijder'le çalıştı 2 döneminde sizin çakma 10 numaranızı adamdan sayacak mı sandınız la.

Feghoulinin 10nr oynamasindan ziyade yasinin 2. Forvet oynayacagini dusunuyorum yoksa mantiksiz kadro olurdu.

Geri
Üst Alt