Kayserispor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu!

M.Yasin Çakmak
‏Verifizierter Account @NajaLegionis
17 Min.Vor 17 Minuten

Terim'in en sevmediği adam modeli yetenekli fakat vurdumduymaz oyuncudur. Kabiliyetsiz ama sahada herşeyini veren adama çok daha saygı duyar. Basına farklı sebepler gösterebilir ama Belhanda'ya bir mesaj verildiği net. 2. döneminde Felipe ile yaşadıklarını yaşı tutan hatırlar.

Ben Belhanda'yı kesmesini bekliyordum ama Feg değilde Donk veya Tolga'yı oynatır Badou'yu öne atar diyordum. Şu kadroda ha Feg olmuş, ha Belhanda onun dışında eksik ve cezalılar hariç yapılacak bir şey yok zaten.

Belhand hakkinda soylediklerimizin doğruluğu bugun daha iyi anlaşılmıştır.

Talibi varsa satın bu arabı. Sol bek eksigimiz var.

Badou'yu daha fazla rakip ceza sahasi cevresinde görecegiz gibi

aykut kadroyu gördüyse yüreğine inmiştir

bence böyle bir deplasman için riskli yine de

bakalım nasıl bir maç olacak

Refik Y. AKKÜLAH 10 numaralı arabın yedek bırakılması isabetli 1 karar olmuş bnc. Bilmem katılır mısın heis.

Kadro kötü diyenler 3 tane banko oynayan adamın yok rotasyondan kullanacağın adam yok .. belhandaya saydıranlar donk a futbolcu değil diyenler kadroyu eleştiriyor çok ilginç gerçekten..

Sinan istikrarsız, Belhanda beklenen etkiden uzak, tek forvetimiz Eren Derdiyok, her maç yapılan tartışma "Yasin mi oynasın yoksa Rodriguez mi?"

Fatih Hocanın maestro olarak gördüğü Selçuk varken ilk şansı ona vereceği aşikar. Beklenen ilk 11.

Benim en büyük korkum Denayer. Kötü oynadı mı çok kötü oynuyor çünkü.

maçın sonucunu yasin selçuk ve garry belirleyecek bence.

Geri
Üst Alt