Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Celili cok az izledim yorum yapamayacagim ama
Selcuktan bagimsiz konusuyorum gokay kesinlikle olmaliydi
U 21 de stoper oynuyor ama defansif ortasaha kendisi uzun toplari paslari sezgileri sogukkanliligi yasinin ilerisinde.
Fizik olarak ta iyi ozandan da iyi hatta
Hocanin oynatmamasina anlam veremiyorum
Rezalet kadro bu hoca su takımdan memnun demek ki cezalar olmasa aynı devam edecek bizde boşuna kendimizi yirtalim bu ruhsuzlar icin destek falan yok bundan sonra terime
O boyda birisinin basarılı olması için extra özellikleri olması gerekir. Mesela Şifo Mehmet 167 boyunda idi ama tekniği muthişti ve çok iyi topa sıcrardı futbol oynadığı donemde..Celil nasıl bilmiyorum bu konuda..
O boyda birisinin basarılı olması için extra özellikleri olması gerekir. Mesela Şifo Mehmet 167 boyunda idi ama tekniği muthişti ve çok iyi topa sıcrardı futbol oynadığı donemde..Celil nasıl bilmiyorum bu konuda..
Evet defansif orta saha icin biraz asiri kücük kaliyor boyu. Eger agresiflik, dirilik veya teknik yönleri üst düzey degilse orta sahada kalici olmasi zor gibi.
6 ay Fm oynamis biri bile kanatlari bu kadar etkin bir takima ilk kez beksiz oynamamak gerektigini bilir . Kanatlarda cok acik veriyoruz Bilal tabanca gibi forvetleri kazma allahtan .
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.