Kayserispor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kazanırsak bu kez Cicaldau değil de Morutan kesin kesik yer diye düşünüyorum. Gustavo kadroya girebilir. Umarım Oğulcan ve Mostafa da iyi bir maç çıkarır.

Ne malum ulan farka gideceğimiz müneccim misin

GSCimbom Mobile App
görme kaybi olan carolün oraya bol bol top gönderip oradan yüklenmeliyiz. ilaveten kaptigimiz toplari savunma arkasina atmaya calisip kayseriyi presle bayiltmamiz lazim. orta sahada cirkef ibo ve kazma attamah'a üstünlük saglamaliyiz. kayserispor tam bize göre deplasman. stoperler uyumsuz. taylan kilit paslar atabilir. direnc gösterecek fizikleri asla yok...

Gecen maclarda ts maci haric ogulcani hic dusunme, bu mac birden 11 baslat. Hay allahim ya..

25 m euro harcıyosun
Şuanda avrupa maçın yok
Tk maçların başlamamış
Daha ligin başındasın ve puan farkı yemişsin
Mutlak kazanman lazım üstelik deplasmandasın

Yedlin,alpaslan,oğulcan,feghouliyle oynayıp ikinci yarıda hala cagneyi babeli ömeri oynatacaksın

Bu durumun tanımını bulamıyorum

Grçen maç sonu yenildik:rotasyon yapmalıymışım

Şimdi puan kaybedersek:rotasyon yapmamalıymışım

Mişle mışla allaha emanet gidiyoruz bakalım nefesimiz nereye kadar yetecek

Geçtiğimiz sezon çok iyi oynadığımız bir periyot vardı. Oğulcan-Akbaba-Feg birlikte oynuyordu.

Geçen sene bu takıma karşı benzer bir kadroyla sezonun ilk yarısında en iyi maçalarımızdan birini oynayıp berabere kalmıştık

25 m euro harcıyosun
Şuanda avrupa maçın yok
Tk maçların başlamamış

Yedlin,alpaslan,oğulcan,feghouliyle oynayıp ikinci yarıda hala cagneyi babeli ömeri oynatacaksın

Aynen renktaş
2 defa 2-0’dan puan vermişsin
Son maçta değişiklikleri yapınca beraberlikten maç vermişsin

Şimdi rotasyon yapıyorum diye 11’i değiştiriyor, ama yedeklere önceki maçların aslarını değil de yine maç verdiği yedekleri koyuyor

Valla artık şuna inanmaya başladım
Bakın kimi oynatırsam oynatayım olmuyor, bu babel ömer falan iyi yine diye göstermeye çalışıyor herhalde

25 m euro harcıyosun
Şuanda avrupa maçın yok
Tk maçların başlamamış

hemen sezon basinda 6 ön eleme maci oynadik diyenler var ama ben buna itiraz ederim. normal sartlarda senin 7-8 hazirlik maciyla sezona baslaman lazimdi ama ön elemelerin hemen baslamasindan dolayi sadece 2 hazirlik maci yaptiktan sonra ön elemelerde bulduk kendimizi. hazirlik macinin 2si iptal oldu (1 de olabilir?). yani toplamda 8 macla sezona girdik. transferleri 2 haftaya yetistirmek imkansiz oldugu icin cok eksik kadrolarla oynadik. o maclari dahil edip +50 maca cikacagiz demek biraz fatih hocaci ama bahanesi eksik olmayanlara benziyoruz. yeni transferlerin hic birine söven eden yok, hep eski oyunculara ve aldigi hatali kararlardan dolayi hocaya tepki var. hocanin 2 tecrübeli yardimcisi olsa keske. kasimpasa macinda yorgun cagne yerine mustafayla baslamadi, alanya macinda halil bitikmis. onu nasil görmedi acaba? antrenmani yaptiran kendi. biz pc basinda oturup kadro yaziyoruz ama oyuncunun son durumunu en iyi hocanin bilmesi gerekir.

Daha ligde 5 mac oynamis takim. Su ana kadar 7 puan kaybetmissin ve takimin en onemli oyuncusu Cicaldau kadroda yok. Hadi o yabanci Halil neden yok?

Bu tür negatif enerji ile başladığımız maçları genelde rahat kazanıyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt