- 3 Temmuz 2012
- 133.827
- 80.716
- 5.198
insanları tercihleri ile yargılamayınDUBLEN teker markası gibi Yunus Can TEKERLEK olabilirdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
insanları tercihleri ile yargılamayınDUBLEN teker markası gibi Yunus Can TEKERLEK olabilirdi
Recep bakıyorum da bıraktığım gibi hala ağlamaya devam ediyorsun forumda ?insanları tercihleri ile yargılamayın
insanların soyadıyla hanımlı manımlı dalga gecersen her mesaja katlanmak zorundasınRecep bakıyorum da bıraktığım gibi hala ağlamaya devam ediyorsun forumda ?
Bravo Necatibakiyorum da ftsaraylilar yine cok gergin
amac gsnin iyi olmasi degil de ftyi hakli cikarmak gibi olmus
Katlandım zaten sıkıntı yok Recep O kişi espiri yaptı da sana ne oldu onu anlamadım ? Yaptığı espiri de alakaya maydonoz yani =)insanların soyadıyla hanımlı manımlı dalga gecersen her mesaja katlanmak zorundasın
mıgdesını bozmusEmre sakat veya cezalı değilse, yedeklerde bile olmaması ilginç?!..
Bizdeki de 1 puan kazandırdı. Şimdi diğeri 3 puan aldıracak renktaşSakat denilen trezege çıkar asist yapar. Yeni transfer pizzi çıkar golü atar. Bizim aldığımız yeni oyuncular hazır değil diye ilk 11 başlamaz. Hazır degisllsede hazırlamak teknik ekibin işi. İnşallah kazaniriz. Buna inanılmaz şekilde ihtiyacımız var
acılı kebap mı yersin acısız mıKatlandım zaten sıkıntı yok Recep O kişi espiri yaptı da sana ne oldu onu anlamadım ? Yaptığı espiri de alakaya maydonoz yani =)
Feghouli, Babel’den daha becerikli adam olmayınca takımda, her ne kadar bitik olsalar da onlardan *bir şey bekliyor demek ki
Emre sakat veya cezalı değilse, yedeklerde bile olmaması ilginç?!..
Evet bazı falsoları var ama yerliler arasında en iyi isim o gibi geliyor bana yabancı olarak iyi biri gelmez gibi keşke sene sonu roger schmidt i bağlayabilsek.