Kayserispor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Taylan hariç sorunsuz. Hücum hattı ne kdr tecrubeli olursa o kdr raadlar takım.

Erick oynamaliydi bu maçta.

vay arkadaş, kötünün de kötüsü varmış..

öyle veya böyle, son dönemini saymazsak İmparator' dan, yardımcı' ya

Babel'i anlamış değilim. Hele feguli ilk 11 başlıyorken. Koy Halil'i en kötü Erick taylan yerine oynasın.

Halil'i oynatıp Pulgar'ı koysa olmuyor muydu?Maç önü açıklamalarını merak ediyorum Torrent'in.

Tecrübeli isimlerin tercih edilmesi normal, 13 haftada 1 galibiyet almış bir takımız topu kaleye sokacak isimlere ihtiyaç var. Taylan ve Ömer'den biri oynayacaktı bu sınırdan dolayı o da Taylan olmuş yapacak bişey yok.

Taylan, Berkan, Babel, Feghouli :red:

degisen bir sey yok fatih terim donemi ile kiyas yapildiginda.
ft donemindeki ciktigimiz agirlikli 11le sahaya cikiyoruz gomis ve kale haric hemen hemen ayni kadro.

yorum ne yazsam bilemiyorum. pulgar 'in oynatilmamasi anlasilir degil. bunu soran biri olur mu mac sonu merak ediyorum.

cica nin olmamasi da anlam veremedigim bir diger durum.

statik ve ball hog'luk ile one cikan babel,feg gibi oyunculara halen bel baglanmasi traji komediye donusen bir durum.

illa oynayacaksa birinden biri oynasin digeri son ceyrekte girsin. ikisi birden 11 de olunca orta saha ve defansa inanilmaz yuk biniyor. bunu fatih terim doneminde bol bol gorduk.

ilginc bir mac bizleri bekliyor gibi...
her turlu sonuca gebe bir 11 le cikiliyor....

Pulgar neden oynamaz ki neden yani sebebi ne. Feghouliden ne bekliyorsun abi bunları td yapanın

Taylan, berkan, babel, feghouli, kerem

Orta alanı yazarken gol yedik zaten. Senin yapacağın tercihleri seveyim ya.

Geri
Üst Alt