Kayserispor Maçı İlk 11’imiz Belli Oldu

Oliveira’yla başlayıp Mata sonradan girse daha etkili olabilirdi
Bir de Yunus yerine Barış olsaydı
Ama bu kadro da güzel

Hadi inşallah gol kısırlığını tarihe gömeceğimiz maç olur

Şöyle kafa rahat bir şekilde maçı izleyelim/kazanalım. 2 Haftadır top oynamıyorlar bunu da bir avantaj olarak görüyorum. Umarım sonu tarafımızca bol gollü ve güzel bir galibiyet olur..

Hakkat yusuf niye kadroda yok?

Onun disinda beklenen 11. Belki mertens yerine rasicha olabilir di. Bakalim herkesin bekledigi kadro nasil oynicak. Umarim kazim sicmaz da 11de yerini kaptirmaz hemen

Oha kadroya bak. Radikal değişiklikler olmuş. Kazımcan’ı oynat diye haftalardır diyoruz. Yalnız Sergio mutlaka olmalıydı 11’de. Kötü de olsa olmalıydı.

Sergio'nun oyun görüşüne ve tekniğine bu maçta ihtiyaç vardı. Umarım ikinci yarı erkenden girer.

Kazımcan umarım minimum averaj bir görüntü çizer, takıma ayak uydurur
Bizim için çok rahatlatıcı olur

Güzel kadro. İnşallah kazımcan çok iyi oynar.

Bu kadro yazılmıştı bu iş can sıkıyor.

Zamanında sol bekte Ömer Bayram'a güveniliyordu tonton koşuyordu maçta. Kazımcan'a sonuna kadar inaniyorum ve güveniyorum o yüzden.

Rashica Mertens'i kesemiyorsa kanatta sıkıntı

Yok Okan hocadan da olmaz şu maçta anladım 37 yaşında ki adama sol kanata oynatmak nedir hem de defansif zaafiyeti olacaği belli olan kazimcanla beraber oynatıyor.
Bunlarla nsl ön alan baskısı yapacaksin hâlâ eski kafalı düşünüyor hoca ya. Hoca milletin isteğine göre kadro kuruyor sanırım mata, mertens, icardi üçlüsü beraber zor oynar

Geri
Üst Alt