Kayserispor Maçı İlk 11’imiz Belli Oldu

Oliveira gecen sonradan girince cok kötüydü. Umarim bugün de öyle olmaz.

Tertemiz ilk 11. umarim kazimcan güzel bi performans gösterir

Iste bu be istedigimiz kadro.

Sergio geçen maç iyi değildi ya ikinci yarı alabiliriz
evet 80. dk da girmişti ve epey top kaybı yapıp kontraya sebebiyet verdi. tabi bunda hafta arasında yakınını kaybetmesinin etkisi olabilir, biraz da okan hocanın yaptığı değişikler ile sahadaki karışan oyun.

geçen haftalarda sergio en iyi oyuncumuzdu ve 2-3 maçta bizi kurtaran isimdi. kesik yemesi uzak ihtimal olarak görülürken bir anda yedeğe geçmesini doğru bulmuyorum. şut ve duran topları bile yeter nazarımda 11 çıkması için. mata sonradan giren isim olmalıydı bana göre.

Kazımcan yakışıklı bir kardeşimiz ama kurtlar sofrasından umarım sağ çıkabilir. Oliviera bence ilk 11 başlamalıydı. Sert şutlarına hep ihtiyaç var. Mata dan beklentiler büyük. Nefesi yettiği kadar oynayacaktır. Uzun ara pasları çok iyiydi. İleri üçlüyü cezasahasında topla buluşturabilirse iyi pozisyonlar yakalarız.

Şansınız bol olsun aslanlar.

maalesef
E093C8BC-DB9D-4892-BD64-23A9701E6EBD.webp

oliviera deplasmanlards oynatılmamalı doğru kadro

Mertens kanatta ne kadar verimli olur soru isareti. Oraya rashica monte edilmeli

Güzel 11 mata hazır değilse sergio girer artık bol gollü bir galibiyet istiyoruz..

Çok iyi kadro tam aklımdaki gibi. Rahat kazanacağımızı düşünüyorum umarım yanılmam

Rashica içinde medya da şöyle iyi, böyle iyi, bonservisi alınacak diye yazıyorlardı, adam yine yedek.

Olması gereken doğru kadro buydu zaten. İlerleyen dakikalarda Mata - Oliveira değişikliği olur duruma göre.

Rashica içinde medya da şöyle iyi, böyle iyi, bonservisi alınacak diye yazıyorlardı, adam yine yedek.
iyi oyuncu ama sınır eli kolu bağlıyor malesef

ikinci yarı Yusuf demirle beraber girerler oyuna mata-mertens çıkar

Geri
Üst Alt