Kayserispor Maçı Kamp Kadromuz Belli Oldu!

Kadroya alıp dinlendiremiyor mu hoca? Al oynatma rotasyon de ne olacak yani ihtiyac olursa girer maçı alır.
Yeni muhabbetimiz bu olacak sanırım; rotasyon.
Yok aynisi degil. Cica ve Berkan her mac 90 dakika yuksek eforlu maclar cikardilar. kadroya alinmamasi gercek manada 2 gun dinlenmeleri demek. Kadroya alininca kayseri git gel yolculuk. mac oncesi isinmalar, son idmanda taktik idmana katilman. Yedekde baslasan bile ayni derecede dinlenemiyorsun.

Tabi bunlar bahane olmamasi lazim. Sacma puan kayiplar yuzunden ne yapip edip bu maci artik mecbur almamiz lazim.

Geriyi saymıyorum

İlerisi

Taylan
Morutan ------- Gustavo
Emre K ---------------------------Kerem
Mostafa

Yok aynisi degil. Cica ve Berkan her mac 90 dakika yuksek eforlu maclar cikardilar. kadroya alinmamasi gercek manada 2 gun dinlenmeleri demek. Kadroya alininca kayseri git gel yolculuk. mac oncesi isinmalar, son idmanda taktik idmana katilman. Yedekde baslasan bile ayni derecede dinlenemiyorsun.

Tabi bunlar bahane olmamasi lazim. Sacma puan kayiplar yuzunden ne yapip edip bu maci artik mecbur almamiz lazim.
Evet ancak ikisi birden olunca ister istemez riske atmış oluyoruz, zaten epey puan kaybı yaşadık erken dönemde. Bir aksilik çıkmasından korkuyorum.

futbolcu gitmek istemedigi surece hoca evlatlarini gondermez bknz Emre Akbaba , hocanin kompleksi Babel ve Omer Bayram'i suan icin listenin en ustune tasimistir.

ömer bayram'ın pva yerine oynamasında bir sakınca yok

pva'da bir numara yok

ömer'e de bu kadar takmaya gerek yok

Bak şimdi muazzam 11 hazırlayacak hoca

Muslera
Alpaslan - Nelson - Luyi - Ömer (PVA)
Taylan-Feg-Emre
Kerem-Mohamed-Babel

İnadım inat mabadım iki kanat diyip ömeri babeli sahaya sürmesini bekliyorum

hoca babel ve ömeri 11de başlatacakmış gibi bir his var taraftara inat en iyisini ben bilirim diyerek.
O riske girecek popo yok kendisinde oklar bu denli üzerindeyken. Ömer be Babel ile başlayıp puan kaybederse yıkarlar!

ZucQL3WYn66GWUkJz1LWoaUBqKWzmXKRxEs9xSR2ZELCWLqn_-HLZ3a6euo2_FWDgFi_8X4YgVIQBhQo4_XKL596qpPrZ3h3_ZJnNOZCfd8UFHBpsZ1puGqBn-xtbQ

Hoca internet explorere bagladi rotasyonu Alanya macinda yapacaktin hocam bide Babel ile mutluluklar sana.

Berkan ile Cicayi anladimda Halil daha ne oynadifa dinleniyor yaw hoca bak dalgana allahini seversen

Geri
Üst Alt