Orhan Akyüz
10 Numara!
- 6 Temmuz 2010
- 15.631
- 13.331
- 2.463
Pva da bütün maçlarda oynadı, solbek Ömer mi çıkacak acep?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok aynisi degil. Cica ve Berkan her mac 90 dakika yuksek eforlu maclar cikardilar. kadroya alinmamasi gercek manada 2 gun dinlenmeleri demek. Kadroya alininca kayseri git gel yolculuk. mac oncesi isinmalar, son idmanda taktik idmana katilman. Yedekde baslasan bile ayni derecede dinlenemiyorsun.Kadroya alıp dinlendiremiyor mu hoca? Al oynatma rotasyon de ne olacak yani ihtiyac olursa girer maçı alır.
Yeni muhabbetimiz bu olacak sanırım; rotasyon.
Renkdas ben alanya mac sonrasi arkadasa aynisini dedim. Bu komplexli hoca babel ve ömer bayrami ilk 11de baslatir gelecek mac. Ben hata yapmam, alin size ilk 11e aldim bunlari diyePva da bütün maçlarda oynadı, solbek Ömer mi çıkacak acep?
Evet ancak ikisi birden olunca ister istemez riske atmış oluyoruz, zaten epey puan kaybı yaşadık erken dönemde. Bir aksilik çıkmasından korkuyorum.Yok aynisi degil. Cica ve Berkan her mac 90 dakika yuksek eforlu maclar cikardilar. kadroya alinmamasi gercek manada 2 gun dinlenmeleri demek. Kadroya alininca kayseri git gel yolculuk. mac oncesi isinmalar, son idmanda taktik idmana katilman. Yedekde baslasan bile ayni derecede dinlenemiyorsun.
Tabi bunlar bahane olmamasi lazim. Sacma puan kayiplar yuzunden ne yapip edip bu maci artik mecbur almamiz lazim.
Kerem’in yerine de Babelle çıkabilir, o da her maçta oynadıRenkdas ben alanya mac sonrasi arkadasa aynisini dedim. Bu komplexli hoca babel ve ömer bayrami ilk 11de baslatir gelecek mac. Ben hata yapmam, alin size ilk 11e aldim bunlari diye
Yerli sınırına takilir orada mutlaka yerli oynamak zorunda.Kerem’in yerine de Babelle çıkabilir, o da her maçta oynadı
Ömer’i solbek başlatacağını düşünüyorum. Emre Kılınç ve Taylan diğer yerlilerYerli sınırına takilir orada mutlaka yerli oynamak zorunda.
Lig maçı bu kupa değil.Elenelim su kupadan yaw bahane kalmaz hic degilse .
O riske girecek popo yok kendisinde oklar bu denli üzerindeyken. Ömer be Babel ile başlayıp puan kaybederse yıkarlar!hoca babel ve ömeri 11de başlatacakmış gibi bir his var taraftara inat en iyisini ben bilirim diyerek.
Olabilir hatta Alparslan da basliyabilir stoperde ama ben babel'in başlayacağını düşünmüyorum o kadar riske girmez şöyle bir ortamda.Ömer’i solbek başlatacağını düşünüyorum. Emre Kılınç ve Taylan diğer yerliler