Kayserispor Maçı Kamp Kadromuz Belli Oldu!

Oyuncunun yorgunluk seviyesini; 30, 60 ya da 90 dk çıkarsa yaşayabileceği sakatlık risklerini tespit eden testleri Avcı gibi hocalar anlatıp duruyordu.
Bizde böyle bir sistem yok herhalde. Deneyim ve varsayım üzerine hareket ediyoruz.

Orta saha üçlüsü Taylan - Morutan - Assuncao olmalı. Kanatlarda Feg + Kerem. İleride Mustafa Muhammed. Sürpriz olarak Oğulcan’da izleyebiliriz

Ama onun yerine geçen maç kadroya almadığı Diagne ve Aytaç+Babel’i başlatır.

Bu arada kadro dışı olmasa Çiça ve Berkan’ı yedek bırakmak tamam derdim Kaç maçtır insan üstü mücadele ettiler ama kadro dışı bırakmak saçma sapan bir iş

Anladığım kadarıyla yarın Kayserispor'la değil Fatih Terim 'in verdiği kararlarla mücadele edeceğiz

Hocam anlamakta zorlanıyorum seni bu sene. 2 senedir babel ve feg hiçbir şey yapmadı hala oyuna girebiliyor. Geçen maç rotasyon diye bağırdık bu maç en iyi iki oyuncumuz deplasmana bile götürülmeli. Ne diyelim sol tarafta ömer-babel yapıp kazanırsak Allah yardım etsin sezon bitmez

Yarin yine bi Hikmet Karaman galibiyeti goruruz.Herif bize karşı her oynadigi macta farkli seyler deneyerek puan kaybina zorluyo bizi.Bizim futbol ustadimiz da(?) sacma sapan islerle ugrassin.Yarin puan kaybi yapip 7-8 puan fark yemis oluruz liderden ve 6. Haftada koparız ligten.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:
Taraftar tepkisi olduğundan dolayı hocam gönüllerini almak için yarın hepsini 11 başlatır.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hoca bari Gustavo ve Morutan'ın yanında üçlü de Atalay'ı denese, Taylan falan görmek istemiyorum.

Geri
Üst Alt