Kayserispor Maçı Kamp Kadromuz Belli Oldu!

ömer bayram'ın pva yerine oynamasında bir sakınca yok

pva'da bir numara yok

ömer'e de bu kadar takmaya gerek yok
Bence çok fark var.Pva nin en kotu halı Omerden iyidir.Omer aslında bakarsan sol bek değildir.Sol bek meziyetleri yok bir kere.en fazla orta sahada rakibe baski yapmak için rotasyon oyuncusu olur.Ve biz bu adama zamlı sözleşmeyle 3 yıl daha katlanmak zorundayız.Terim babası sayesinde

Gene Fatih hocamızın saçma sapan işlerinden biri. Yahu arkadaş oynatmasan dahi götür, oyun içinde sıkışırsan gene 15-20 dakika hizmet versinler, halili, cikayı ve berkanı götürmemek kadar saçma bir durum olamaz. Hem bu çocuklar genç oyuncular oynadıkça açılacak, takıma uyumları artacak, en azından 1 devre faydalanabilirdi fazla yormadan.

Bence çok fark var.Pva nin en kotu halı Omerden iyidir.Omer aslında bakarsan sol bek değildir.Sol bek meziyetleri yok bir kere.en fazla orta sahada rakibe baski yapmak için rotasyon oyuncusu olur.Ve biz bu adama zamlı sözleşmeyle 3 yıl daha katlanmak zorundayız.Terim babası sayesinde

Ömer Bayram zaten sol bek değildi ki. Adamı zorla solbek yaptık sonra oynayamıyor diye kızıyoruz. Saçma sapan işler bence.

La o değilde milyonlar kazananlar protesto edildi diye moralleri bozuluyor, kendilerini işe veremiyorlar (!). Maaşı farketmeksizin çalışan ve türlü türlü cümleler duyanlar daha hırslı iş yapıyor.

Lazio maçı sonrası biraz alevlenen heyecanım Alanya maçında gördüğüm gerçekler sonrası söndü. Bugün maç olduğunu unutmuşum. Hatırlamaz olaydım. Yine sinir stresle akşamım rezil olacak.

Ulan bu nasıl hocalık, iyice zıvanadan çıktı hoca.

Dünya tarihinde daha ilk aydan tüm maçlarda oynadı diye deplasmana adam götürmemeyi maharet sanan bizden başka var mıdır acaba

Sanırsın city manu vb, sanırsın 15 puan fark atmış ikinciye

Takımda bi sürü eksik var zaten,

Bu son yaptığının elle tutulur hiç bir izahı yok.

Bu zamana kadar hep sustum, belki diye diye bu duruma geldik

ARTIK YETER!

Yarin yine bi Hikmet Karaman galibiyeti goruruz.Herif bize karşı her oynadigi macta farkli seyler deneyerek puan kaybina zorluyo bizi.Bizim futbol ustadimiz da(?) sacma sapan islerle ugrassin.Yarin puan kaybi yapip 7-8 puan fark yemis oluruz liderden ve 6. Haftada koparız ligten.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Demistim.Taniyoruz cunku teknik ekibi,futbolculari.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu saçma sapan karardan sonra ben de kararımı vermiştim

Hocaya teşekkür edilmeli

Geri
Üst Alt