belediye başkanının ve özhaseki'sinin kuklası. Teknik adamla sözleşme imzalarken bile bu ikisi yanında oluyor

böyle bir yapıdan başarı falan çıkmaz zaten. Umarım düşerler ve hak eden bir takım gelir bu lige
Makatspor da aynı. Bir çok Anadolu takımında benzer yapı var.

Kendisi FB li, kızı BJK lı; muhtemelen eşi de BJK lıdır. Galatasaray düşmanlığı ise tartışma götürmez bir gerçektir...

Kayserili olmama rağmen düşsünler istiyorum, yalan yok. Zaten önceki sezon lütufla, geçen sezon da AG nün enayiliğiyle ligde kalabildiler. Ortalama 1.5 sezonda silbaştan kadro kuran, yılda 5 TD eskiten, futbol adına ortaya hiçbir şey koyamayan bir kulübün yıllardır sözümona ''Süper'' Ligde tutunabiliyor olması Türk Futbolunun ayıbıdır doğrudan doğruya...
bjk'li değil miydi öyle biliyorum

Sumudica daha yeni Cluj’e gitmedi mi neden gelsin ki Kayseri’ye

Makatspor da aynı. Bir çok Anadolu takımında benzer yapı var.

buna çok övülen alanya ve hatay'da dahil. Alanya'da zaten çavuşoğlu hakimiyeti var. Hatay'da lütfu savaş hakimiyeti var

ancak kayseri'de yıllardır zarar veren bir yapı var. Bursaspor sırf bu siyasiler yüzünden batık duruma geldi

Bence bu konuda ayrışan tek takım izmir takımları. Diğer şehirlerde hakimiyet siyasilerde

bjk'li değil miydi öyle biliyorum
BJK şampiyon olduğunda yaptığı sosyal medya paylaşımına dayanarak söylüyorum, kesin bilgidir. ''Fanatik FB li anne olarak, kızımın tuttuğu BJK ın şampiyonluğunu kutluyorum'' gibi bir şey zırvalamıştı...

Kendisi FB li, kızı BJK lı; muhtemelen eşi de BJK lıdır. Galatasaray düşmanlığı ise tartışma götürmez bir gerçektir...

Kayserili olmama rağmen düşsünler istiyorum, yalan yok. Zaten önceki sezon lütufla, geçen sezon da AG nün enayiliğiyle ligde kalabildiler. Ortalama 1.5 sezonda silbaştan kadro kuran, yılda 5 TD eskiten, futbol adına ortaya hiçbir şey koyamayan bir kulübün yıllardır sözümona ''Süper'' Ligde tutunabiliyor olması Türk Futbolunun ayıbıdır doğrudan doğruya...
Eğer Galatasaraylı olduğunu iddia ediyorsan, hiç olmazsa objektif davranabilmelisin @Tahir Mahir Koç...Öyle Galatasaray düşmanlarının g.tünü kurulayacaksan, git o g.tlere yanaş; sana ne Galatasarayımızdan?!..

Hocam ekranların değişilmezi olacak bir projede yer alacaktı ne güzel. Konukluk kesmez onu
Yakında Kuruluş Osman'da rol alır sakalı falan var zaten sonra yeni bir teklif aldığında diziden ayrılır, artık kellesi mi alınır sürgün edilip ileride tekrar rol alabilmesi için açık kapı mı bırakılır bilemem.

Yakında Kuruluş Osman'da rol alır sakalı falan var zaten sonra yeni bir teklif aldığında diziden ayrılır, artık kellesi mi alınır sürgün edilip ileride tekrar rol alabilmesi için açık kapı mı bırakılır bilemem.
Adam kendini sahada değil de saha dışında göstermek için çok uğraşıyor. Rolü kapacaktır

Kayserispor bize ters gelmeyen bir takım. Bunlar düşeceğine Rize, Karagümrük, Hatay gibi takımların düşmesini isterim

Geri
Üst Alt