Kaza Onarım Servisi ile Alakalı Bir Soru

Ahmet Künkçü

Hamzaoğlu Hamza
Parçalı Üye
Arkadaslar yaptığım bir kazadan dolayi servise giden aracım tamir için 1 ayı geçkin bir süre renault servisinde kaldı... fakat bugün aldığımda arabanın verdiğim kilometrenin 1200 km üstünde olduğunu gördüm... bu normal bir şey mi ? 1200 km yol nerede yapılır bilmiyorum.

SM-A107F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gecmis olsun. Servise vermeden once kilometre saatinin fotografini cekmis miydin? Muhtemelen servis kagitlarinda da teslim aldiklari kilometre olmasi lazim. Ben olsam once servisi arayip konusurdum. Eger orali olmazlarsa Renault genel mudurlugu ile gorusmeye calisirdim. Oradan da sonuc alinamazsa geriye sadece sosyal medya uzerinden sikayet etmek kaliyor. Bu konuda forum kullanicilari da destek verecektir. Sosyal medyada ilgi uyandirmasi icin guzel sekilde anlatmak ve kanit koymak gerekiyor. Servis oncesinde kilometre saatinin fotografi varsa etkili olur diye dusunuyorum. Kolay gelsin.

nasıl bi arıza vardı

Geçmiş olsun. Aracı teslim ettiğin zaman km notu düşülmüştür bir kontrol et. Renault’un servis uygulaması da olması lazım orda da görülebilir belki. Sonrasında bu fark için hak iddia edip dava açabilirsin.

Arabayı 2 günde yapıp 29 günde turlamıişlar galiba rtaş

Tahminimce kmnin fotosu yok,onlarda çok büyük ihtimalle kanıtın yok diye başlarından savacaklar

Servisin kıyısında köşesinde yada etrafındaki yollarda mobese kamerası varmı bak,araçla turlanmışmı tespit edersin,ardındanda maddi manevi tazminat davası aç,misliyle al paranı

Arabayı 2 günde yapıp 29 günde turlamıişlar galiba rtaş

Tahminimce kmnin fotosu yok,onlarda çok büyük ihtimalle kanıtın yok diye başlarından savacaklar

Servisin kıyısında köşesinde yada etrafındaki yollarda mobese kamerası varmı bak,araçla turlanmışmı tespit edersin,ardındanda maddi manevi tazminat davası aç,misliyle al paranı
elimdeki servis kabul kağıdında giriş km'si var... açıkçası fotoğraf çekmemiştim çünkü böyle bir şey olacağını tahmin etmedim.

elimdeki servis kabul kağıdında giriş km'si var... açıkçası fotoğraf çekmemiştim çünkü böyle bir şey olacağını tahmin etmedim.
Rtaş elin sağlam o zaman,aynı poker gibi düşün ve elini belli etme

Görüş adamlarla ve elinde kmnin kanıtı olduğunu çaktırma,görüşmelerinide kayıt altına al mutlaka

İşin sonunda dava açıcam belgem var de sıfır araba tahsis etsinler en kötü

Gecelere akılıp kaçak et peşinde koşulmuş gibi.

Şakası bir yana durum cok tuhaf renktas. Bence pesine dusulmesi gerek

Bence ordaki Sorumlu kimse senin arabayı bildigin kisisel araci gibi kullanmis 1 ay boyunca, işe gitmiş gelmiş hatta memleketine bile gitmiş,hatta oğlunun Sünnet, Kayninin Düğün arabasi olarak kullanmiş Asker ugurlamasinda konvoya bile çikmiştir..

bir şey çıkmaz ahmet kazığı yemişsin bırak peşini

sorunu olan bir kişiyle de ilgilenin bu nasıl forum herkes dalga geçme derdinde

bir şey çıkmaz ahmet kazığı yemişsin bırak peşini
Bana carpan adam suçlu servisin avukatiyla dava açtık değer kaybı için oradan da bir tazminat gelecek... şimdi bunu söylesem gidip onda sıkıntı cikarabilirler oradan zararım olur diye de düşünmeden edemiyorum... gidip konusmak en iyisi sanırım herhangi bir yola basvurmadan...

Bana carpan adam suçlu servisin avukatiyla dava açtık değer kaybı için oradan da bir tazminat gelecek... şimdi bunu söylesem gidip onda sıkıntı cikarabilirler oradan zararım olur diye de düşünmeden edemiyorum... gidip konusmak en iyisi sanırım herhangi bir yola basvurmadan...

İyi bir avukat bulursan sorumlumlusu kimse onu işten atarlar sanada bir bakım vs hediye ederler başka bir şey çıkmaz.. ama sana tavsiyem tekrar ekspertz yaptır bence. Bi arkadaşımın başına gelmişti bu olay tamire diye veriyor.. sonrasında boya olmayan yerde boya çıktı. Sendeki gibi binmişler arabaya ve kaza yapmışlar. Aracı satarken ortaya çıktı ..

Geri
Üst Alt