Kazanan 11 Bozulur mu?

Recep Buruk

꧁⎝ 𓆩༺🥰༻𓆪 ⎠꧂
Yönetici
Süper Moderatör
Evet arkadaşlar tartışalım hoca kazanan 11 i bozmamak icin eminle oynadı diyelim bu mac üzerinden veyahut diger macları örnek göstererek katılabilirsiniz

eminle başlamak skandaldı çocuğun eline bombayı verip al oyna diyorsun karşındaki takım ligin en formda takımı üstelik yedekteki stoperin de konyayı biraz da olsa bilen abdüş

Tabi bozulur
Rakibi analiz edersin ona gir bir 11 çıkarırsın

Kazanan 11 bozulmaz ama 1-2 değişiklilik yapılır oyuncu dinlendirmesiyle veya etkisiz oyunuyla.Sürekli oynayan takımlar genelde başarılı olur..

Tabi bozulur niye bozulmasın?

İlk 11'de yeri garanti olan adamlar vardır, değişebilir alternatifi olan adamlar vardır. Elbette bazı oyuncular ceza / sakatlık bittikten sonra garanti oyuncular formasını almalı.
Bugün maç özelinde Emin'in oynaması yanlış karardı bence, iki hafta oynadı görevini yaptı, hatalar da yapsa umut vermişti. Bu maç yerini Abdülkerim'e bırakmalıydı. Bu maç Emin için iyi olmadı "Değişen 11 bozulmaz" safsatası işlememiş olsa akıllarda daha iyi kalacaktı.

Maça 1 ay var oyuncular bile unutur „Ben oynadim mi lan son maçta“ derler

Valla bugünkü Emin B ve PVA görüldüğü üzere bozulur, Kemal Sunal’ın deyimiyle anası bile şaapılır.

bozulmalı. ligin en bela ekiplerinden biriyle deplasmanda oynayacağız. bu orta sahayla çıkmamalıyız.

Bence de bozulur ancak hocanin prensibi bu ise ve bunu anlatabiliyorsa sahadaki oyunla, saygi gosteririm. O yuzden ne evet ne de hayir diyorum. Sartli evet diyorum. Ancak bugun kismen hatali oldugunu gordugumuzu soyleyebilirim.

2000 yada 2012deki gibi takım yakalarsın herkesle çat çat hem oynarsın hem kazanırsın

Şuan böyle bir takım yok daha oluşma aşamasında,bu sebeple rakip analizi yapmak çok önemli

Paşa bizden çok düşük seviye bi takım ve oyun anlayışı olarak defansif bir takım değil,maç 1-1 ken bile aşırı rahattım çünkü kazanacağımız belliydi gol geliyorum diyodu

Ama konya farklı takım kompakt oynuyolar,beklerinide kanatlarıyla beraber aktif kullanıyolar dikkat ettiyseniz sağdan atak yaparken hep çizgiye basıp sola diyagonal pasla bizim beki tek yakaladılar yada tam tersi,maç içinde 50 kere atağın yönünü değiştirdiler ıstarla ve çizgiyi kullanabildikleri için bizim takımda karşılamak üzre açılmış oldu ve oyun üstünlüğünü aldılar

Bunun analizini yapman lazım senin burda bile birkaç kişi paragraflarca yazdı,hiçbir hamle fikrin yoksa en basitinden sende aynı anlayışla kanatları çizgiye bastırıp konyayı açıp half space koşu attırabilirdin oyunculara ama kör dövüşünü tercih ettik

Adsde geçişi hızlı oynuyo mesela ona farklı kadro çıkarmamız lazım illa elek olana kadar ibrahim üzülmez gibi kafa önde dümdüz gitmemek lazım

Zamanla doğru diziliş,anlayış ve kombinasyonla önlem alan değil önlem aldıran bi takım oluruz ama şuan net değiliz,öyle olduğumuzu düşünürsek hata yaparız

iki kere çizgiye indik 2 gol attık kerem sağa yunus sola top sürmeyi acilen bırakmalı ayrıca yunus keremden daha formsuz bu aralar.

Bizim bu 11 bozulur kazanıyoruz ama futbol şansı ile net bir oyun yok kaybettigimiz bir maç var evet onu da kazanabilirdik ama kazandığımız bazı maçları yenilsek sürpriz olmazdı

Tabiki bozulmasi gerek, sonucta her rakip takim ayni futbolu oynamiyorki sen hep ayni kadro ile cikarsan adama ezbere mac oynatiyor derler. Bazi rakiplere göre x futbolcuyu oynatmak mantikli olur diger macta o oyuncu gereksiz kalir.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt