Kazım Kazım Galatasaray'da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Kazım Kazım Galatasaray'da!

Yönetim Istifa Yönetim Istifa bu Kazmayi niye aliyoruz ya adam Cok Disiplinsiz ve gece hayati var hakeme felan küfür ediyor Yönetim Istifa

Cevap: Kazım Kazım Galatasaray'da !

ayıp yazıklar olsun kazımla ilgili carlos vederson önder turacınında içinde oldugu rezillligi yönetimin bilmemesi imkansız buna rağmen onu kulüpten içeri sokan zihniyete yazıklar olsun.f5 in kapı önüne koyduğu bu adamı galatasaray aldı yazıklar olsun hatırlayın o otelde olanlardan sonra orada olanların hepsi kovuldu birini galatasaray aldı BU YÖNETİM ÇOK OLUYOR yazıklar olsun

fener'in begenmeyip de gonderdigi oyuncudan bize ne fayda gelecek allah askina... yonetim istifa..:sad007:

yas 32. 5:0'lik Neuchatel Xamax maciyla Galatasaray'li oldum ve bu lavugun transferi ile Galatasaray'liligimi donduruyorum.

Yani bir olay, bir taraftara bunu söyletiyorsa, o olayın vehameti ciddi boyutta demektir. Bunu taraftarına yapanlara yazıklar olsun diyorum. Hiç utanma da kalmamış bu insanlarda.

Ulan almayın adam ya almayın arkadaş, istemiyorum artık ya ciddi söylüyorum. Her transferde daha da batıyoruz dibe. Bırakın ya bu transfer işini, bundan daha kötü olmayacak eminim ben.

Bir Şahin K değil.

Keitayı disiplin yüzünden gönderdik, Misimovic disiplinsizlik yüzünden kadro dışı değil mi ??

Disiplinsizliğiyle tavan yapmış Kazım Galatasaray da ne yapar koskocaman bir soru işareti...

Lig Tv de Bahri Havadır Haginin yönetime Kazımı istediğini ve kendisiyle de görüşerek disiplin konusunda uyarılarda bulunduğunu ve ona çok güvendiğini söyledi az önce. Bu transfer Adnanların değil Haginin talebiymiş yani.

Ne diyelim hç umudum yok ama yinede yeni bir takım yeni bir camia umarım Kazım beni utandırır da kazanan Galatasay olur...

Alman liginin asist kralını disiplinsiz diye yollayıp yerine kelepçeli fantazilerin adamını alıyoruz,müthiş bir vizyon.

Bu Adnanlar harbiden de Aziz'in ajanlari meger Hincal hep dogrulari soyluyormus.

Espri :D

Doğru bir transfer hamlesi. Arkası gelir inşallah.

Espiri falan değil, çok ciddiyim. Serdar Özkan, 10 kat daha iyi futbolcu Kazım'dan. Sağ kanatta Kazım yerine Barış oynasın daha iyi, hatta M.Sarp'a bile razıyım.

minübüsçülere döndü yönetim,kim serbestse topluyor..alın size büyük galatasaray vizyonu:

gel abi gel abi gel abi... !

yazık!

Açıkcası ben sevindim :) adam türk statüsünde oyniyacak ve oynarsa kalır oynamazsa gider ama ben gerçekten kazım'dan umutluyum. Sağ kanta ve ortasahada oynayabilir, özellikle sağ kanatta bi keita etkisi yapmasada kendisini göstereceğine inanıyorum çünkü Türkiye'de kendisini göstermesi için son şansı.

Ben şimdi bu forumda bu hıyara kazma diyemeyecekmiyim? :D

utandır beni kazım her maç özür yazıcam ama hiç umudum yok senden

Galatasaray'lılığını Kazım'ın transferiyle donduran arkadaşlara sesleniyorum.Arkadaşlar sabırlı olun.Zaman tanıyın.Bu yıl zaten vahim durumdayız.Kazım takımı ne kadar bozabilir ki..Eğer tutmazsa 6 ay sonra gönderilir.Bonservis yok bişey yok.Hem kendinize uygun olmayan bir transferde takımı bırakan adamın Galatasaray'lılığından şüphe ederim.

sözleşme 3,5 yıllık.. zor gönderilir !

Keita'nın "disiplinsiz" diye gönderildiğine inanıyor musunuz gerçekten?

Bu yönetimde öyle dar bir vizyon var ki, kedi bile geçemez içinden.

Keıta ve Misimovic i disiplinsiz diye yollayan yönetimin Kazım ı alması mallıktır.

Abdul Kader Keita

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt