Kazım Kazım Galatasaray'da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Kazım Kazım Galatasaray'da!

Arda,Pino ve Kazim tutulmaz beyler,birde Misimovic affedilip BAM üclüsünün yerine futbolcular alinmali

Arma için savaşacak adam Kazım mı?

Helal olsun valla.Aslında takımda hangi bölgeler eksik diye aynı şeyleri konuşmaya bile gerek yok.Ronaldinho gelsin mi diye tartışan arkadaslar bile var aramızda.Istediklerimiz takımın ''takım'' olması değil yine transfer yapmak,yıldız yada sansasyonel oyuncular almak,sonra da arma için savaşacak takım nerde diyerek sızlanmak.

Bizler çok unutkan milletiz.Alırız önce bir iki galibiyet sonra yine herşey eskiye aslolana döner o zaman sızlanmayın, bağırıp çağırmayın ama.

"Kazım Kazım´ın bu akşam Galatasaray´ın Antalya´da süren kampına katılması bekleniyor. "

Kazim Kazim´in cevabi : Su an tatil yapiyorum‚ Cumartesi kafileye katilacagim.

İlk bomba hayırlı olsun :(

Hadi be Dogru mu bu yoksa ironi mi ???

bence bu kadar sinirlenmeyelim eger külübe icin bence türk statüsü icin iyi disiplin konusu artik bböyle disiplinsiz oyunculari yönetmeyi ögrenilmesi lazim lincoln disiplinsiz keita disiplinsiz misimovic disiplinsiz nereye kadar o zaman hepsi disiplinsiz diye gönderelim bitsin kazim da iyi bir oyuncu kendinne dikkat eder ve iyi antreman ederse yararli olur bence en azindan serdar özkan dan iyidir

Galatasaraylılığımdan utanıyorum yazıklar olsun.

Bırakın şu millitakım muhabetinidi ya. Zaten Hiddink artık Kazımı milli takıma almıyor, almayacak da. O zaman ne bahane bulacaksınız bakalım..

Yararlı bir transfer. Bonservis ödenmediyse dahada iyi.

Arkadaşlar sakin olun.Kazım artık takımımızın bir parçası.Resmi olarak artık bizde.Takımda göstereceği performansı görmeden Colin Kazım'ı hemen eleştirmeyelim lütfen...

Inshalla hakli cikarsin ama inshalla ya Kazim oynadida ne oldu milli takimda bana soylermisin milli takimin hali ortada,Birde sence boyle bir donemde yine boyle oyunculara mi yonelmemiz gerekiyo??????

K.kazımın zaten en iyi oynadığı yer milli takım ki.Son milli maçlar haricinde ben kazımın milli takımda kötü oynadığı 1 maç bile hatırlamıyorum.Portekiz-Almanya-Avusturya maçlarını baya iyi hatırlıyorum ama

Kazım akıllı olsun!!

Yönetim ayrı bir facia taraftar apayrı bir facia. Yok neymiş Metin Oktay'ın giydiği formayı şimdi Kazım mı giyecekmiş... Tamam onaylamazsınızda bunlar nasıl yorumlar ya. Eğer Metin Oktay'A göre bir kıyaslama yapacaksak KAPTAN Arda'nın bu takımdan yaka paça dışarı atılması lazım; ANLATILAN METİN OKTAY'A GÖRE KONUŞUYORUM...

Galatasarayliligindan utanananlardan ben utaniyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt