Kazım Kazım Galatasaray'da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Kazım Kazım Galatasaray'da!

günlerdir yazılıp çiziliyodu da yok canım bizim yönetim bu kadar işten anlamaz olamaz diyodum meğer gerçekten hiçbi halttan anlamıyolarmış binlerce kere yazıklar olsun

Bu devirde İngiltere pasaportlu oyuncu transfer etmek kolay değil.

Diğer takımlara transfer dersi verdik.

4 transferimizden 1.si Kazımmış.

2.si ise büyük ihtimalle Necati olacak.

3.sü hürriyet,4. sü de bilica falan olur büyük ihtimal.

bazı fenerlilerin oynarsa ? ya tutarsa demeleri hosuma gitti.. inşallah hayırlı olur .

ulan yuhh bide yillik 1 milyon 250 bin + mac maci 15 bin avro verecekmisiz kim bu kazim ne yapmista bu kadar yillik ücret veriyorsunuz

ya arkadaşlar yönetim Kazım ı aldık transferi kapattık falan mı dedi nie bu kadar sinirlendiniz ?

Keita'yı gönder disiplinsiz diye. Hay böyle yönetimin.

Keşke Jo da kalsaydı beraber beşli yaparlardı...:(

Bu ne arkadaşlar yazıklar olsun takımından kovulan kim varsa bizde toplanmaya başladı. Gökhan dan çok hayır gördük Serdar muhteşem şimdide Kazım. Yönetimi bu muhteşem transfer harekatı için kutluyorum

Resmi sitede bile yok kazım transferi. Utandıklarından heralde...

"Kazım Kazım´ın bu akşam Galatasaray´ın Antalya´da süren kampına katılması bekleniyor. "

Kazim Kazim´in cevabi : Su an tatil yapiyorum‚ Cumartesi kafileye katilacagim.

İlk bomba hayırlı olsun :(

Adnan Sezgin ne kadar komisyon aldı onuda açıklasın yönetim

abi Serdar'da ne potansiyeli var bana bir acikla. bu adama potansiyel var diyen futbolun f'sinden anlamiyor. nokta. potansiyel olsa milli takima alinirdi. yanindan gecemiyor. oysa Kazim'da hem Terim hem Hiddink israr etti az oynamasina ragmen. sence bu isim de futbol cahili mi?? Kazim akillanirsa cok cok faydali olur. aha buraya yaziyorum. su zamana kadar bir kere haksiz ciktigimi hatirlamam.

Inshalla hakli cikarsin ama inshalla ya Kazim oynadida ne oldu milli takimda bana soylermisin milli takimin hali ortada,Birde sence boyle bir donemde yine boyle oyunculara mi yonelmemiz gerekiyo??????

hay sizin yapacağınız işin ben .... lan kazım alınırmı bide karakterli topçu istiyoz diyolar misimoviçi yediler şerefsizler :(

adnan polata hep destek vermişimdir her icraatının altında mantık aramışımdır , fakat sen kalk takımın yıldızı yüzde 50si, keitayı disiplinsiz diye yolla, kalitesi her halinden belli misimovic i disipilinsiz diye yolla, sonra kalk disiplin abidesi kazımı al... ya ben aptalım ya da biz dalga geçiyorlar...?

Valla kombinesi olan yarın gidip geri versin bu adnanslara en güzel cevap olur bu. Demekki telekom arenada oynayacak çapta yıldızlar bunlarmış Kazım, Necati....

Evlendi falan diyolardı kazım için dogrumu o ? belki dikiş tutturur bizde ne biliyonuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt