Kazım Kazım Galatasaray'da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Kazım Kazım Galatasaray'da!

Bilica'yı da isteriz..

Adnanlar,Kazım'ı Uzakdoğu turuna çıkarırlar artık..

Keitayı disiplin yüzünden gönderdik, Misimovic disiplinsizlik yüzünden kadro dışı değil mi ??

Disiplinsizliğiyle tavan yapmış Kazım Galatasaray da ne yapar koskocaman bir soru işareti...

Lig Tv de Bahri Havadır Haginin yönetime Kazımı istediğini ve kendisiyle de görüşerek disiplin konusunda uyarılarda bulunduğunu ve ona çok güvendiğini söyledi az önce. Bu transfer Adnanların değil Haginin talebiymiş yani.

Ne diyelim hç umudum yok ama yinede yeni bir takım yeni bir camia umarım Kazım beni utandırır da kazanan Galatasay olur...

Yazdigin adamlar disiplinsizlikleri bu forma altinda yaptilar . Kazim ise "sozde" disiplinsizliklerini baska forma altinda yapti . Bonservissiz oldugu icin bir zar atmadir bu , olursa olur olmazsa olmaz.

Arti Kazim saha icerisinde bir disiplinsizlik yapmadi , kaybedilen bir mac sonrasi siritmadi etmedi. Olup olmadigi halen belli olmayan bir partide bulundu. Ayrica kelepceli seks partisi yaptigini varsayalim , bu ozel hayata mudahele degil mi ? Herkese etik disi mi gelmek zorunda boyle bir parti. Insanlarin farkli dusuncelerine saygi gostermek yerine neden klise ve tornadan cikmis bir nesil hayal ediyosunuz.

sadece gülüyorum :D

Çöplüktepe oldu iyice :S süper starlarla dolu bir kadroyla yeni stada gidiyoruz

Ulan şu kelepçeli fanteziyi Adnanların üstüne denese de bir halta yarasa bari.

Şuraya yapılan 250 civarı yorumun yüzde 90'nına inat HoşGeldin Kazım Kazım.

Kazım volkan'dan üstün bir sağ açıktır.

Akıllı bir transfer.

Hahahahah

Evet güldük,eğlendik.

Kameralar?

:(

Neill'i gönderip Bilica'yı alın, Baros'u da yollayıp Guiza'yı transfer edin. Bu adamlara da patlama şansı vermek lazım. Klübe bak anasını satayım deneme tahtasına döndü. Ya tutarsa diye transfer mi yapılır Nasrettin Hoca fıkrası mı bu.

Siz beğenmeyedurun, bu sene yaptığımız en mantıklı hamlemizin olduğunu geç de olsa anlayacaksınız.

Cana'yı satıp sözleşmesi fesh edişecek olan Fink'i alalım, kaç milyon euro kar ederiz, yanına da Ferrari. (!)

Ya simdi biraz dusundum sakinlestim neden aceba Hagi okadar israr etti bi bildigi vardir umarim.

Anadolu takımları gider büyüklerin eskisini işe yaramazını toplar. Şu an bizim yaptığımız gibi. Teşekkürler bay polat

Siz beğenmeyedurun, bu sene yaptığımız en mantıklı hamlemizin olduğunu geç de olsa anlayacaksınız.

Futbolcuğulu veya yeteneğine laf eden olduğunu sanmıyorum. Keita'yı yollayıp bu adamı almak çok abes. İnsanların sinirini bu bozuyor.

bu adamın bu kadar beğenilmemesinin sebebini hala çözemiyorum mantıksız bir transfer denemez.

Fenerliler arkasından neler diyor adamın 2 sene önce ölüyorlardı Kazım diye, biz dalga geçerken nasıl savunurlardı falan... Kesinlikle karşıydım transfere ama geldi artık yapacak bir şey yok. Hele bi transfer dönemi bitsin, gelenleri görelim ona göre söveriz.Zaten bu şekilde transferler devam ederse fazla kalmadan yönetimle birlikte kulüpten ayrılacaklar. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt