Kazım Kazım Galatasaray'da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Kazım Kazım Galatasaray'da!

Artık Kazım Galatasarayın futbolcusu beyler kimse istemiyodu böyle bi transfer ama olduktan sonra desteklemekten başka yapacağımız bi şey yok

Ben nedense bu transferi çok mantıklı buldum.Kazım gerçekten hırslanıp patlama yapıcak.Hem biz kazanıcaz, hem de fenerliler kahrolacak.Göreceksiniz.

gs için iyi transfer tebrik ederim...

Ne zaman kesinleşti yahu ?

Futbolcuğulu veya yeteneğine laf eden olduğunu sanmıyorum. Keita'yı yollayıp bu adamı almak çok abes. İnsanların sinirini bu bozuyor.

Keita konusunda söylenecek sözler, geçmişte söylendi be Sercan. Artık yavaş yavaş kapasitemizin farkına varıyoruz, Kazım da bu kapasitemize cuk diye oturan bir oyuncu... Ha Polat gider de yerine gelen devrim yaparsa; o zaman eleştirme hakkımız doğar.

transferi yapanlarda mantık olmadığı için transferde mantık aramak saçma olacak...

Bence çok mantıklı bir hareket, üstte belirttim.

1

nerbahçeli futbolcu Colin Kazım Richard, oğlunun sevgilisi ve arkadaşı ile yemek yiyen Rodney Richard, çekim yapan TRT muhabirine saldırdı. Muhabir şikayetçi olunca Richard geceyi karakolda geçirdi. Gecenin ilk dakikalarında Etiler’deki Quente Restoran’da meydana gelen olay iddialara göre şöyle gelişti. Fenerbahçeli Colin Kazım’ın söz konusu mekana geleceği istihbaratını alan TRT magazin muhabiri Deniz Altuntaş kameraman arkadaşı ile birlikte olay yerine geldi.

Restoranda futbolcuyu gören Altuntaş kamerası ile çekim yapmak istedi. Bunun üzerine futbolcunun babası Richard masadan kalkarak muhabirin üzerine yürüdü.

2

Kazım'ın Ulm, Honved, Çaykur Rize, Sion maçlarında şike yaptığı ve parasını aldığı iddia ediliyor.

İşte iddialar: Teknik takipte, Fener'in; Ulm, Honved, Çaykur Rizespor ve Sion maçlarında şike yapıldığı belirlendi. Şebeke irtibat kurduğu Kazım'a para ödedi. Kazım iki takım arkadaşını da şikeye ortak etti.

3

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Colin Kazım (Kazım Kazım) gece kulübü Reina'da alkolün dozunu ayarlayamayınca kavga çıkardı, dayak yedi ve sızdı!.

4

Gazete, Colin Kazım'ın, Sarı-lacivertli ekipteki geleceğinin şüpheli olduğu bunun nedeninin ise İngiltere doğumlu Kazım'ın, Roberto Carlos'un da karıştığı bir seks skandalı olduğu ifade edildi.

Kazım'ın, eski Real Madrid'li Roberto Carlos ve Brezilyalı diğer takım arkadaşları Gökçek Vederson ve Bilica'yla birlikte bir otel odasında seks partisi düzenlediğini, partiden sonra ise lüks otelde çalışan bir temizlikçinin odada bulduğu kelepçelerle skandalın patlak verdiği iddiası gazete yer alan en çarpıcı iddia olarak öne çıktı.

Gazete ayrıca, geçtiğimiz haftalarda ciddi bir trafik kazası geçiren Colin Kazım'ı, 9 yıl önce kendisi de uyuşturucu ve seks skandalına adı karışan teknik direktör Cristoph Daum'un takımdan göndermek istediğini de vurguladı.

Müthiş bi transfer tebrikler!!!

Beyler Sarı kırmızı kelepçeler Gs Store larda Bizleri bekliyormuş . Tanıtım reklamı da hazırmış , Kelepçe alarak kulübe maddi yardımda bulunmak sizden , Rakipleri kelepçelemek benden diyecekmiş Hiç utanmadan , Galatasaray formasını Kazım' a layık görenler istifaaa .

İyi transfer ama inş 4 transfer içinde deildir bu transfer...

Hayırlısı olsun demekten başka bir çaremiz yok.

Bu kadarını da beklemiyordum. :(

Serdar özkanla kıyaslamıyorum çünkü çok daha yeteneklisin şutların çok daha sağlam ama kişiliğine biraz çeki düzen ver emi :D

Daha resmi siteye resmini koyacak cesareti yok..

Formayı giydirip sahaya sürecekler :)

Kazım'ın futbolculuğu bir yana bildigin tipik Afro-İngiliz ruh hastası işte. Kafası fazla çalışmayan, sorunlu, dengesiz, Turk kulturuyle alakası olmayan, erdemden nasibini almamış, şımarık, seks-köpek dövüşü-alkol-uyuşturucu dongusundeki tipik siyahi hip hopçu. Stereotip ama gercek oyle bir goruntusu var.

Adnan Sezgin Kesin Fenerli de acaba BolAT da mı fenerli ciddi ciddi artık inanmaya başladım...

yazık be.taraftarlarıda artık midesiz hale getirmeye calısıyorlar.daha kimleri sindireceğiz ha.

yarın selcuk şahini alın,sonra ömer catkıc ı alın

ayıptır artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt