Kazım Kazım Galatasaray'da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Kazım Kazım Galatasaray'da!

Ne diyeceğimi bilemedim. Nutkum tutuldu resmen. Bir yandan, eldeki oyunculardan çok daha iyi, Türk, Milli futbolcu vs. vs. Bir yandan da işte Fenerbahçe'nin kapı dışarı ettiği adamı baş tacı etmek falan... Ne biliyim işte sadece hayırlı olsun diyorum.

Bızır içinde yatsın, parçalı yakışacak aslanıma, hagi ve yönetimle beraber takılırlar artık, aman ha hagi'ye kufur etme, kelepçeleyebilirsin ama daha guzel olur.

ben bu yönetime yazıklar olsun demekten bıktım usandım onlar hala daha böyle saçma sapan transferler yaparak büyük GALATASARAY taraftarıyla resmen dalga geçmekten bıkmadı..... disiplinsiz keita ve misimovici gönder disiplinin d si bile olmayan adamı transfer et halimize artık bütün KUŞLAR değil malşesef kargalar bile gülüyo tebrikler bu müthiş transferi yapan yönetime bakalım Türk Telekom Arena ya başka hangi yıldızı getirecekler bence bundan sonraki yıldız adayımız YUSUF ŞİMŞEK ne dersiniz hoş olmazmı....................

Çok merak ediyorum polatın bu transferle ilgili yapacağı açıklamayı !

GökhanZan da milli futbolcu, serdarÖzkan ümit, genç millide Ardadan fazla oynadı. Ne oldu gördük. Yazıklar olsun. AdnanSezgin ve Adnan Polat orada olduğu müddetçe bir daha Galatasaryın ne maçına bakarım nede izlerim. Yok olsun gitsinler şu takımın başından...

Keita'yı hangi sebepten göndermişlerdi ?

düştüğümüz hallere bakın ya yıllardır küfür ettiğimiz adamı alıyoruz çirkefin en önde gideni rezillik. bravo başkan

Ya potansyel potansyel nere kadar aga Serdaridi potansyeli var dige aldik bikerede sorunsuz soyle 3-4 milyon odeyik bi turk oyuncu alamiyicakmiyiz kaliteli ufff cok coktum ya yazamiyorum.

abi Serdar'da ne potansiyeli var bana bir acikla. bu adama potansiyel var diyen futbolun f'sinden anlamiyor. nokta. potansiyel olsa milli takima alinirdi. yanindan gecemiyor. oysa Kazim'da hem Terim hem Hiddink israr etti az oynamasina ragmen. sence bu isim de futbol cahili mi?? Kazim akillanirsa cok cok faydali olur. aha buraya yaziyorum. su zamana kadar bir kere haksiz ciktigimi hatirlamam.

fb ve bjk'nin çöplüğü olduk,onlar kovdukça biz bedava diye alıyoruz.

Sanırım Stoch'un misilemesiydi bu(!)

:31:

Bütün forumlar kitlendi !!

yıllık 1 milyon 250 bin euro.

kimin kasasından veriyorsun bu parayı ya..

napıyorsunuz kardesim siz.

verdiğiniz adam kim. 3-5 gol atsa, mac kazandırsa ne olur.

siz de hic mi gurur, haysiyet, onur, kişilik yok yav...

3.5 yillik sozlesme birde yuh artik!!! lan bu adam alayini yoldan cikarir, daha santos kendine gelemedi

Bonservisi yok diye de her oyuncu alınmaz ki :/

Şimdi ben anlamadım

antuya girdim bi baktım

ordakıler Kazım gibi birinin hemde Türk statüsünde birinin nasıl elden kacırıldıgını konusuyorlar

Burdada Böyle Bi Adamın nasıl alındığı konuşuluyor.

Onlar Niye Kızıyor Biz Niye Kızıyoruz.?

Böyle yönetimin allah belasını versin. Bir daha bu yönetim gidene kadar maç izlersem namertim. Nerde boktan takımından kovulmuş oyuncu varsa 2 yılda takıma topladılar. Adnans ve Colin kazım sevişirler artık evlerinde defolup gitsinler. Aziz gene iyi bir kazık attı bize.

Serdar Özkan'la Kazım'ı bir tutmayın beyler abartmayın 3 gömlek kalite farkı var aralarında.

Hayirli olsun. Ama verilen yillik ücret bende biraz sikinti yaratti. Biz Pino'ya bile o kadar vermiyoruz, Kazim'in o kadar hakettigini sanmiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt