Kazım Kazım Galatasaray'da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Kazım Kazım Galatasaray'da!

Kazım iyi transferdir. Türk oyuncudur, bedavaya gelmiştir. Yeteneklidir. Yorunları okudukça sinirleniyorum

Ayrıca Servet, Barış, Mustafa Sarp daha adını sayacağımız bir sürü kazmanın yanında Kazım ı tercih ederim....

Tek cümleyle özet geçeyim: Misimovic'i disiplinsiz diye kadro dışı bırakan/bıraktıran/bırakılmasına göz yuman zihniyet Kazım'ı alıyorsa, yönetim bitmiş okeye dönüyor demektir.

Necati de alınırsa, çok ciddi boykot edilmesi lazım kulübün.

Misimovic'i geç, Keita'yı disiplinsiz diye yolladı bu adamlar.

iyidir beyler kazım oynar bizdee..

Takımı ne hallere düşürdüler ya Allah hepinizin belanızı versin ŞEREFSİZLER...

Burda üyelerde bile iki hatun fantezisi olmayan kişilerin sayısı iki elin parmaklarını geçmez. Onlar da evli falandır ondan. Boş boş konuşmayın Allah aşkına. Ronaldo Kim Kardashian'dan tut Paris'e birsürü hatunla takıldı. Çıkıp da çatır çutur topunu oynuyor yine. Ama onu da sevmiyorlar çünkü antipatik, gelse karaktersiz deriz. Bütün güzelleri götürüyor ya ondan sevilmiyor. Hız yapmış kaza yapmış Baros da yapmıştı Fransa'da bunları. M6'nız olsa hanginiz otobana çıkmaz sırf hız yapmak için.

Takımı ne hallere düşürdüler ya Allah hepinizin belanızı versin ŞEREFSİZLER...

Arkadaşım beleşe almışız , zararı olmaz. Sadece yıllık para ödeyeceğiz Kazım'a o kadar. Yine iş yapar biraz.

Gökhan Zan-Batdal-Sarp-Sözkan familyasına biri daha eklendi. Bedava diye önüne geleni alıyor bizim yönetim.

Ama şunu da söylemek lazım; Kazım Sözkan'dan da Aydın'dan da iyi.

Ya kazım iyidir kötüdür yorumuna girmiyorum.Ya da milletin istemediklerini biz neden alıyoruz da demicem.Ama Keita gibi bir oyuncuyu misi gibi bir oyuncuyu disiplinsiz deyip kadro dışı bırakıp ya da gönderip kazım'ı alırsan işte o zaman gülerim.Neyse umarım hayırlı olur.

Allah bildiği gibi yapsın bunları!

Kazim bize 1 gr fayda saglasin essek gibi aniricam buradan.

Erkek sozu veriyorum.

Ama mumkun degil.

Bu adam yıllık 1.250'yi hakedecek ne yaptı ?

Alınabilecek en iyi yerli kanat oyuncusu. Volkan Şen'i falan cebinden çıkarır. Özel hayatı sadece kendini ilgilendirir.

Burada sorgulanacak tek olay; davranışları nedeniyle kadro dışı bırakıldığı iddia edilen Misi'nin durumu ortadayken Kazım'ın transferidir. Yönetim ve Hagi tam anlamıyla kendi ayağına sıkmıştır.

febeden gelmiş olması, disiplinsiz olduğunun iddia edilmesi doğal olarak herkesin bu transfere karşı durmasına sebep oluyor ama artık futbolcuların profesyonel insanlar olduğunu ve özel hayatlarını diledikleri gibi yaşama özgürlüğüne sahip olduklarını kabul etmek zorundayız. İnsanları kendi çizdiğiniz kalıplar içine sokamazsınız.

burada kazım'ın yaptıklarının 100 misilini yapacak o kadar adam var ki, çekemediklerinden kazım'a sallıyorlar.

bence bu saatten sonra necatide hakeder gelmeyi

,

birde keita nın suçu neydi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt