Kazım Kazım Galatasaray'da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Kazım Kazım Galatasaray'da!

fatih altaylı'nın eline müthiş bi koz verdiler...

malum şu japonya olayı...

Arkadaşım beleşe almışız , zararı olmaz. Sadece yıllık para ödeyeceğiz Kazım'a o kadar. Yine iş yapar biraz.

adnan sezgin in oğlu ... :D

ya hocam nırakın allah aşkına o bedava bu bedava takımın haline bakın ...

bu transferin yapımında emeği geçen herkesin allah belasını versin diyorum bu kadar içten yeter artık ulan yeter sçtınız takımın içine

taraftarı taraftar değil yönetimi yönetim değil futbolcuları futbolcu değil...

Anlasildi arkadas... Sabotaj yapiliyor Galatasaray´a...

2 yıl önce çıkan kavgada (Samiyendeki maç) Emre Aşık ve Arda'ya yaptığı hareketlerde az küfür etmemiştim bu adama.. Kabullenmek çok zor olacak.

adnan sezgin in oğlu ... :D

ya hocam nırakın allah aşkına o bedava bu bedava takımın haline bakın ...

bu transferin yapımında emeği geçen herkesin allah belasını versin diyorum bu kadar içten yeter artık ulan yeter sçtınız takımın içine

taraftarı taraftar değil yönetimi yönetim değil futbolcuları futbolcu değil...

Kazım en azından Mustafa Sarp'tan , Ayhan'dan daha yararlı olacaktır. Ama yıllık 1,2 M verecekmişiz galiba. Bana da çok geldi.

Bir adnan sezgin klasiği daha.

Şekip Mosturoğlu kesinlikle Kazım Galatasaray' a gitmicek dememişmiydi :allaalla6vr:

Emre beleşoğlunu alırlarsa şaşırmayın sözleşmesi bitince bu yönetim :42:

Şampiyon kafede sakinleştirme seansları var; seni hemen oraya alalım.

Burda üyelerde bile iki hatun fantezisi olmayan kişilerin sayısı iki elin parmaklarını geçmez. Onlar da evli falandır ondan. Boş boş konuşmayın Allah aşkına. Ronaldo Kim Kardashian'dan tut Paris'e birsürü hatunla takıldı. Çıkıp da çatır çutur topunu oynuyor yine. Ama onu da sevmiyorlar çünkü antipatik, gelse karaktersiz deriz. Bütün güzelleri götürüyor ya ondan sevilmiyor. Hız yapmış kaza yapmış Baros da yapmıştı Fransa'da bunları. M6'nız olsa hanginiz otobana çıkmaz sırf hız yapmak için.

galatasaray nedir ne değildir bi öğren bence sen genç... galatasaraylılık nedir ? şimdi kazım ın hareketlerini mazur görmemizi falan mı istiyorsun ? kazım neyse o saçma sapan pollyannacılığa lüzum yok bu transferi haklı gören kim varsa da onun alnını karışlarım hiç bi açıklaması yok bu saçmalığın.

galatasaray nedir ne değildir bi öğren bence sen genç... galatasaraylılık nedir ? şimdi kazım ın hareketlerini mazur görmemizi falan mı istiyorsun ? kazım neyse o saçma sapan pollyannacılığa lüzum yok bu transferi haklı gören kim varsa da onun alnını karışlarım hiç bi açıklaması yok bu saçmalığın.

Karışla bakalım.

Yok ciddi olamazlar şaka falan olmalı. Benim amacım taraftara işkence eziyet çektirmek olsa bukadarını yapamazdım yönetimde olsam. Aklıma gelmezdi yani nasıl bir takım yönetimidir lan bu. Küfüre bile deymez artık bu yaptığınız hangi küfürü etsem hafif kalır size zeka yoksunu adamlar. Bundan böyle Hagi'ye de olan bütün güvenim bitmiştir geldiğinden beri sadece katletmekle meşgul takımı.

Hagiyi savunurken eskiye bakarak falan diyorduk ki her nekadar şampiyon yapamadıysa da elindeki kadro rezalet o yüzden başarılı sayılır diyorduk bu mantık da bitmiştir artık benim için. Böyle gereksiz adamları toplamayacaksın takıma. İyi oyuncudan, kaliteli futbolcudan anlayacaksın biraz. Zaten sezon sonu gideceksin Hagi bu attığın kazık unutlmaz. 2014 diyor bi de intihar sebebi resmen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt