GSC Haber Kazımcan Karataş, Başakşehir'e Kiralandı

Galatasaray, Kazımcan Karataş’ın kiralanması konusunda Başakşehir ile anlaşma sağladı. (Sergen Dağ)

Maçlarda kulübeye kaç adam yazılabiliyor sakat eksik yokken acaba sayıdan dolayı dışarda mı kalacaktı

Takımı sabote mi ediyorsunuz arkadaş. Kazımcan bu sezon hoca istediği için veya şans verdiği için oynamadı. Mecburiyetten oynadı. Helal olsun ,formanın da hakkını verdi. Büyük ihtimalle yine ihtiyaç duyacağız. Ne bok yemeye gönderiyorsunuz...

Eğer kalan maçların hepsinde ilk 11 garantisi olmadan gonderildiyse ağır sovucem yeter ya her hamle faul mu olur ya

Üzüldüm ya yani nedir napmis bu çocuk ya size

Sana genç oyuncu verenin aklına tüküreyim ben.

Okan sesini cikarmayani ez, 2 güne bir izin ver, yönetimi yala, düzgün çocukları dehle, icardi gibi şeyinin derdinde olanı kadroda tut. Senle dursun gidince kına yakicam. Ne yaptı oğlum bu çocuk size?? Elin rusyasina gönderdiniz gık demedi, oynattin birşey demedi, işini en layığıyla yaptı, oynatmadin yine birşey demedi, çalıştı. Jacops yılda bir kez oynayacak diye niye gönderiyorsun adami

Bence kazım kendisi gitmek istedi hocada olur dedi ,umarim akbilde oynama şansı bulur

Kenardan girip hırs, enerji katıyordu. En önemlisi formaya gösterdiği saygı. Potansiyelli de, öyle kötü kumaşı yok. Böyle gençlerin ödüllendirilmesi gerekirken tam tersi cezalandırılması 1 OB klasiğidir. Tam tersi davranan içi geçmiş yağ tulumları ise OB tarafından her daim ödüllendirilir.

Kenardan girip hırs, enerji katıyordu. En önemlisi formaya gösterdiği saygı. Potansiyelli de, öyle kötü kumaşı yok. Böyle gençlerin ödüllendirilmesi gerekirken tam tersi cezalandırılması 1 OB klasiğidir. Tam tersi davranan içi geçmiş yağ tulumları ise OB tarafından her daim ödüllendirilir.
Ama çok beceriksiz, güven vermiyor.

Sorun Kazım’da bok var bu adam her denize düştüğünde kurtarıyorsun. Angelino’yu idare edemez sana sarılır, pvA’yı idare edemez sana sarılır. Jakobs ve Eren patlar sana sarılır…

Çocuk tamamında başarıyla görevini yerine getirdi. 20 yaşında çocuktan ne bekliyordu anlamadım ki Coman-Sane-Musiala karşısında çaresiz haliyle aklıma gelecek. Sol kanat yardıma gelmez, sol orta saha gelmez. Çocuk tek başına canı çıkmıştı. Bambaşka bir kariyerde çok iyi bir bek olabilirdi ama talihsiz birinin eline düştü

Geri
Üst Alt