# Kazımcan Karataş

Kötü yorum yapmıştım ama bugün gayet iyi oynadı bence.

umarim devami gelir

emreden kat kat daha iyi, niye oynadığını hiç anlayamıyordum zaten emrenin.

adamlar tehlikeli geliyodu sağdan ara sıra kazımcan girince bitti o da

Rezil oynadığımız kayseri maçında bile direnmeye çalışan tek adamdı. Hırsı ve agresif tarzıyla şasırtmıştı beni. Umutluyum şahsen kazımcandan

Kupa maçında keşke oynasa sakatlıktan sonra ritim bulur diye düşünmüş idim, potansiyelli bir futbolcu.

Altay dönemlerinde genel de sol çizgi de baya iyi oynuyordu hücum yönünden fazlasıyla katkı verir skorda yapar ama defansif zaafları olacaktır arkasını birisi toparlayabilirse sol çizgiye acayip enerji katar. En iyi özellikleri dar alanda hızlı ve keskin dönüşleri bir anda topu kaptırıyor gibi olur ama 2-3 kişiyi oyundan düşürür bir de topla kısa mesafe de al ver yapması da baya iyi dediğim gibi defansif anlamda sıkıntı yaratır onu çözersek bence 11'de 2-3 maç alıştıktan sonra formayı bırakmaz.
Emre çıktıktan sonra rakibin gelebildiği tek yerden gelememeye başladılar muhteşem oynadı tahminim daha formayı bırakmaz büyük takımda bir sol bek nasıl oynaması gerekiyorsa öyle oynuyor dar alanda özellikle yeterince iyi özelliklere sahip kendini geliştirmeye devam etsin. Çok beğenilen Rıdvan'dan emin olun eksiği yok fazlası var 1 senelik gelişimi sonrası farklı bir seviyeye dahi geçebilir.

7 golle bu deplasmandan 3 puanla çıkmış bir Galatasaray.. Öndeki dörtlüsü ile skora rahatlıkla giden ve Dünya starlarını inanılmaz verimli kullanmış bir Galatasaray.. Taktisyenliğini ortaya koyan bir Okan Buruk ve İdeal kadrosunu tamamen bulmuş bir Galatasaray.. Muslera Boey Nelsson Abdülkerim Kazımcan Torreira Oliveira Rashica Mertens Kerem İcardi en kaliteli kadro hem takım hem lig özelinde. Kazımcan haftanın kazanımı diğer 10 isim zaten belliydi mnppkdgn.jpg

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kazımcan Karataş! Öncelikle Türk futbolunun gözü aydın.. Yepyeni bir Sol Bek daha kazandık. Gücüyle, Hızıyla, Gençliğiyle ve Diriliği ile Traore başta olmak üzere kimseyi oynatmadı ve kusursuz oynadı. Dünya Kupası arasından sonra da takımın sol beki olacaktır. Maşallah aslanım. Cidden en çok bu çocuğu monte etmemize sevindim. Hemşom vrmcrp.jpg

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu çocuk henüz 19 yaşında. Saçma sapan transfer aksiyonlarına girmek ya da 27 yaşında bir baltaya sap olamamış isimlerle uğraşmak yerine bu çocuğu kazanmak lazım. Traore gibi ligin en iyi kanat oyuncularından birini kitledi.

Geri
Üst Alt