# Kazımcan Karataş

Emre tasdemir epey zorlanıyordu traoreye karşı Kazimcan girince epey rahatladık.. Tabi kısa bir süre sonra mac kopunca çok daha özgüvenli oynadı.. Kafa kafaya giden maçlarda savunmasını merak ediyorum keremin vereceği destek de oldukça önemli..

Tasdemir ve Kazimcan Pvanin yerini bir sekilde olsa da doldurmasini nasil yorumluyorsun? Beklentin var miydi? Benim hic yoktu sahsen @Emrah Duvar

Tasdemir ve Kazimcan Pvanin yerini bir sekilde olsa da doldurmasini nasil yorumluyorsun? Beklentin var miydi? Benim hic yoktu sahsen @Emrah Duvar
Taşdemir'den hala hiç beklentim yok kronik sakatlığı yüzünden. Kazımın ayağına çok güzel şans geldi eğer defans tarafına daha çok ağırlık verirse ortalama bir bek olabiliir. Beklentim bu sene hiç yoktu kendisinden.

Açık / Forvet olmasından dolayı galiba baskı altında topa vurmak yerine pasla çıkmaya çalıştı ve çok rahat hareket etti. Defansif yönü de mevkiye alıştıkça gelişecektir. İnşallah sene sonunda tam bir bek oyuncusu olur

Önünde oynayan oyuncudan destek geldiği sürece ve riskli oyun tercih etmedikçe ortalama bir bek performansı sergileyecek izlenimi verdi bu seviyeyi koruyabilirse kulislerde dolaşan Rıdvan Yılmaz transferine gerek yok dedirtir... Umarım gösterdiği performans günlük değildir bunu sezonun geneline yayabilir ...

Arkasindayiz genc oyuncunun ilk gunden beri. Devam Kazimcan, bizde yeni bir kemik Ergun etkisi yarabilirsin. Turkcesi guzel efendi bir oyuncu. Geri kalan teknik detaylar, gelisecek ve gelistecegiz. Umarim uzun zaman bir bek ihtiyacimiz olmaz. Bu arada da iyi calisman gerekiyor.

Bazen dengesiz girisler yapiyor bunu duzeltmeli ama gelisim saglayabilir beg3ndim ben

Geri
Üst Alt