# Kazımcan Karataş

Şöyle yapılsa tecrübeli bir sol bek alınsa ama Kazımcan oynasa yoksa oynamayarak gelişemeyecek 19 yaşında bir sol bek oldu, ben oyun tarzını Telles ve Teo karışımı olarak görüyorum. Gelecekte fiziği geliştiğinde çok farklı yerlerde görebiliriz. Ama gidip Dortmund'un sol bekini alırsak bu adamın gelişmesini engelleriz gibi geliyor. Yada hiç oyuncu alınmayıp Dubois sol bek yedeği sağ beke boey gibi atletik oyuncu almalıyız.
Geçen sene Dübua geldi as olarak, kampa bile gitmeyen Boey forma göstermedi adama. Kim gelirse gelsin hakeden formayı alır. (y)

Geçen sene Dübua geldi as olarak, kampa bile gitmeyen Boey forma göstermedi adama. Kim gelirse gelsin hakeden formayı alır. (y)
Şanstı o biraz dubois sakatlanmasa sezon başında adamı gönderiyorduk taraftar ve yönetim 1 milyona mı göndersek 2 milyona mı sohbetleri dönüyordu.

Şanstı o biraz dubois sakatlanmasa sezon başında adamı gönderiyorduk taraftar ve yönetim 1 milyona mı göndersek 2 milyona mı sohbetleri dönüyordu.
Sezon başı için şanstı evet ama sonrasında oynayan aldı formayı. Kazım'ı göndermeyi düşünmediğimiz için ilk kısım burada geçerli değil 🤗

özgüveni yerine gelmeye başlamış dün çok iyiydi keşke ilk yarı sonundaki pozisyonu da atsaydı süper olacaktı.

Şöyle yapılsa tecrübeli bir sol bek alınsa ama Kazımcan oynasa yoksa oynamayarak gelişemeyecek 19 yaşında bir sol bek oldu, ben oyun tarzını Telles ve Teo karışımı olarak görüyorum. Gelecekte fiziği geliştiğinde çok farklı yerlerde görebiliriz. Ama gidip Dortmund'un sol bekini alırsak bu adamın gelişmesini engelleriz gibi geliyor. Yada hiç oyuncu alınmayıp Dubois sol bek yedeği sağ beke boey gibi atletik oyuncu almalıyız.
Dortmund un sol beki gelsin iste. Gerektiğinde sol bek oynar lazim olunca sol ic

Eğer gerçekten akıllı ve azimliyse; Boey nasıl bir çalışma yaptıysa 1 sene önce aynısını yapar.

gelecek sezon yabancı sol bek alınsa bile ligde çoğu kez kazımcan'ı görürüz. Oynadığında da neden kazımcan denmez. İlk senesinde kopuk kopuk oynamasına rağmen hemen her maç iyiydi

Daha 20 yaşmış yav bu.

Süper ligden aldığımız yerliler Abdulkerim ve Kazımcan

Firesiz verim almamış müthiş birşey.

Milli takıma göz kırptı dünkü performansıyla

Kuntz adammı değilmi görücez

Kendi tarafından gelen rakip hücumcuların hepsini rencide etti dün akşam

Oynadığı maçların geneline bakarsak çok umut verdi grlecek için

Yanına birinci sınıf bir bek alabilirsek kazım içinde faydalı olur.

Geri
Üst Alt