# Kazımcan Karataş

Mac anlarinda cok dikkatimi cekmemisti ama roportajda filan 15 yasinda gibi duruyor.

O kadar stresse soktu ki Ardayi napicagini bilemedi. Bravo Kazimcan. Ankaragucu macinda ve Fenerbahce macinda muthis oynadin yav seneye sol bek olarak kalir ins.

Ferdi'den daha iyi bek olur bu çocuk 1-2 seneye ağır bir sakatlık vs yaşamazsa.Fiziğinin iyi olması bir kenara her topta doğru oynamaya çalışıyo hiçbir zaman baskı gördüm top şişireyim diyip kolaya kaçmıyo tabii bu durum tecrübe eksikliği olduğu için top kayıplarına da yol açıyo ama o kadar olacak.Açıkcası bu kadar iyi bir kumaşı olduğunu Altayda pek fark etmemiştim kim alınmasına sebep olduysa helal olsun.

Bindirdikten sonraki sutu gol olsaydi öfff

Seneye insallah sakatlanmaz ilk 11 olmali

Ayakları çok hızlı
Pas arası ve top kapmada baya iyi
Yaş da 20, yolu açık olsun

Şimdi biz bu adamın yerine bi sol bek mi düşünüyoruz? Bence gerek yok şu perfonmansı ile, hatta boey giderse kesinlikle sağ beke adam lazım Dubois ile felan geçmez sezon çok yavaşlatır takımı

Güçsüz FB kadrosu karşısında dün iyiydi ama Ankaragücü için pozisyon almada vs yetersiz kalmıştı mesela. Önü açık, yetenekli bir kardeşimiz ama gözümüz kapalı sol beki teslim etmek için henüz zamanı var.

Şimdi biz bu adamın yerine bi sol bek mi düşünüyoruz? Bence gerek yok şu perfonmansı ile, hatta boey giderse kesinlikle sağ beke adam lazım Dubois ile felan geçmez sezon çok yavaşlatır takımı
Galatasaraylılık bize hep daha iyisini almayı emreder
rekabet başarıyı getirir

Ana planın oyuncusu yapılacaksa da aksadığında rotasyona girecek birisi olmalı.

İşler kötü giderken böyle gelişim halindeki adamlar kolay düşebiliyor.

Senden bu cevabı beklemezdim Emrah brom. Alaycı yazman hiç hoş olmadı, gerçekten ciddi sormuştum ki bi üstte ki mesajda Keramettin mantıklı cevap vermiş.
Sen de alaycı yazmışsın diye yazdım öyle.
Kazımcan, hala pozisyon hataları yapıyor altyapısı forvet olmasından kaynaklı.
CL de mücadele edeceği kanat ya da beklerin fizikleri Arda ya da Ferdi den daha diri olacaktır.
Basit oynama alışkanlığı yok gibi, defansta top ondayken tedirginlik yaratıyor.

Sen de alaycı yazmışsın diye yazdım öyle.
Kazımcan, hala pozisyon hataları yapıyor altyapısı forvet olmasından kaynaklı.
CL de mücadele edeceği kanat ya da beklerin fizikleri Arda ya da Ferdi den daha diri olacaktır.
Basit oynama alışkanlığı yok gibi, defansta top ondayken tedirginlik yaratıyor.
Şöyle yapılsa tecrübeli bir sol bek alınsa ama Kazımcan oynasa yoksa oynamayarak gelişemeyecek 19 yaşında bir sol bek oldu, ben oyun tarzını Telles ve Teo karışımı olarak görüyorum. Gelecekte fiziği geliştiğinde çok farklı yerlerde görebiliriz. Ama gidip Dortmund'un sol bekini alırsak bu adamın gelişmesini engelleriz gibi geliyor. Yada hiç oyuncu alınmayıp Dubois sol bek yedeği sağ beke boey gibi atletik oyuncu almalıyız.

Geri
Üst Alt